Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért fogékonyabbak a nők az...

Miért fogékonyabbak a nők az ezotériára, mint a férfiak?

Figyelt kérdés
Ennyivel butábbak lennének általában véve? Esetleg nem a kisebb agykapacitásukkal függ össze?

2016. nov. 24. 18:43
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Személyes tapasztalatokra, de az nyilván nem fogadható el tudományos bizonyítékként.

Figyelj, ez így működik, ha nem akarsz hinni benne, nem kell - ez a szabad akarat, így nem is fogod megtapasztalni ezeket a csodákat. Mi hiszünk benne (ez a mi személyes szabad akaratunk), így mi millióféle csodát megtapasztalunk, és nincs szükségünk tudományos bizonyítékra. Idővel mindenki eljut arra a lélekfejlődési pontra, hogy önmaga is megtapasztalja ezeket, de amíg nem tartasz ott, a világon senki sem fogja tudni bebizonyítani a számodra.

A mi a csudát tudunk a világról? kétrészes film taglalja a kvantumfizika viszonylag friss álláspontját ezekről a dolgokról, a film a youtube-on elérhető.

2016. nov. 25. 21:21
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm 31-es és nagyon szépen rátapintottál a lényegre. Én is pont ezt mondtam, hogy mindenkinek magának kell bejárnia a saját útját. Csak egyet mondok. Az ember úgy van összerakva, hogy az egyedül az érzékszervei által képes felfogni a környezetét. A szemünk a fényspektrum 1%-át képes felfogni! És nincs jobb helyzetben a többi érzékszervünk sem. Valami kicsivel ezt ki tudjuk tolni különböző eszközökkel, de itt a mindennapokról beszélünk, ahogyan minden pillanatban érzékeljük a külvilágot. És erről a világról ez által az 1% információ által mondunk véleményt! Mit gondoltok mi van a maradék 99%-on? Hát nem a semmi! Ott vannak a spirituális tanok is. Úgyhogy van még mit a tudománynak feltérképezni. Bejártam az utamat. Megtudtam, amit megtudtam. Rájöttem, hogy ez a világ egyáltalán nem úgy működik, ahogyan az iskolákban tanították és amiben addig éltem. Sokkoló volt! Rácsodálkoztam hogyan működik is valójában ez a világ. Megtanultam teremteni. Egészséget, pénzt, munkát. Ez mindenki előtt hozzáférhető tudás, nincs eldugva senki elől, nem titkos. Csak egy kis másképp látás kell hozzá és egyfajta nyitottság. De ezzel a "tudomány által nem bizonyított" meg "nem látom, nem hallom, ergo nincs" hozzáállással nem lehet. Mindezt azért írtam le, hogy ha csak egy ember egy kicsit elgondolkozik rajta és nem zárkózik el másként látni, már megérte!
2016. nov. 25. 21:52
 33/49 A kérdező kommentje:
Egoizmus a köbön wazze. Szóval ti azt hiszitek hogy tudjátok, miképp működik valójában a világ meg stb. Voltak már ilyenek előttetek is és tonnaszám estek pofára. Miért hiszitek, hogy ti különbek vagytok?
2016. nov. 25. 22:23
 34/49 anonim ***** válasza:

Nem hisszük, hogy különbek vagyunk. Bizonyítékot kértél.

Itt a film, amit ajánlottam:

https://www.youtube.com/watch?v=ry5mfVgkehs

Kvantumfizika, töményen.

2016. nov. 25. 22:28
 35/49 anonim ***** válasza:
32-es vagyok. Én sem gondolom, hogy különb lennék. Sok embernek segítek haladni azon az úton, amin már végighaladtam. És szívesen fogadom az előttem haladók tanácsait. Nem egoizmusozom le őket. Pont erről beszéltem a nyitottsággal kapcsolatban.
2016. nov. 25. 22:39
 36/49 A kérdező kommentje:

The film has been described as an example of quantum mysticism, and has been criticized for both misrepresenting science and containing pseudoscience. While many of its interviewees and subjects are professional scientists in the fields of physics, chemistry, and engineering, several have noted that the film quotes them out of context.

Köszönöm a filmet.

Nem gondolom, hogy különbnek tartanátok magatokat. Csak simán azt hiszitek, hogy többet tudtok annál, mint amit valójában.

Kvantumfizika... kérlek...

2016. nov. 25. 22:47
 37/49 anonim ***** válasza:

Ez a tudomány (és a hatalom) álláspontja, igen. Írtam fentebb.

Mint ahogy azt is, hogy aki nem hisz, semmilyen eszközzel nem lehet meggyőzni ...

Leiratkozom a kérdésről :)

Namaste :)

2016. nov. 26. 06:58
 38/49 anonim ***** válasza:
78%
ezotéria = áltudományos álvallás. humbug. mese felnőtteknek.
2016. nov. 26. 08:04
 39/49 A kérdező kommentje:

Meg lehet győzni, csak ahhoz több kell mint néhány könnyen borítható áltudományos marhaság.

De legalább példának előálltál a kérdésemhez.

2016. nov. 26. 12:58
 40/49 anonim ***** válasza:
19%

mert a nők biológiailag érzékenyebbek mentálisan is.

havonta menstruálunk, ami érdekes módon a hold ciklikusságával van párhuzamban :)

sokkal jobban rá vagyunk hangolódva a természetre, és az emberekre is (anyai ösztön)

férfiakba ez nincs meg, de nem is kell hogy meglegyen mert nekik más a funkciójuk a földön :)

Senki nem butább a másiknál, nőknek is ugyanakkorra az agyuk mint a férfiaknak :)

2016. nov. 28. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!