Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért fogékonyabbak a nők az...

Miért fogékonyabbak a nők az ezotériára, mint a férfiak?

Figyelt kérdés
Ennyivel butábbak lennének általában véve? Esetleg nem a kisebb agykapacitásukkal függ össze?

2016. nov. 24. 18:43
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
A kollektív emlékek a kollektív tudattalanban tárolódnak (azt hiszem, ezt hívják Akasha-krónikának), ide tartozhat pl. egy nemzet kollektív karmája (csak példának írom, de pl. Trianon elég mély lelki sérülés minden magyar számára, még akkor is, ha ennek nem vagyunk tudatában). A személyes karmánk pedig az auránkba csapódik ki halálunk után és ugyanez csapódik vissza fogantatáskor a sejtcsomagba. Érzelmileg fel nem dolgozott eseteket kell érteni ezalatt, ezért találkozunk bizonyos emberekkel újra meg újra több inkarnációnkban is, hogy megtanuljuk feldolgozni és elengedni a korábbi sérelmeket.
2016. nov. 25. 16:11
 22/49 A kérdező kommentje:
Ez egyszerűen lenyűgöző. Hol található ez a krónika?
2016. nov. 25. 16:26
 23/49 anonim ***** válasza:
94%
Há tudtam, hogy ez lesz a következő kérdésed! 20-as vagyok, üdvözöllek a spirituális világban! Dr. Michael Newton könyvéből tudom, hogy a lelkeknek hozzáférhető az Életek közti életben. De itt a Földön is különböző technikákkal ( látsd:tisztánlátók, tisztánérzők, agykontrollosok.) Hogy konkrétan helyileg hol található az Akasha-krónika? Dr. Michael Newton alanyai szerint az Univerzumban több helyen számunkra felfoghatatlan sűrűségű és erejű energia gömbökben. Azért írtam oda a forrást, hogy látsd nem én találtam ki. Az Akasa-krónikában rögzül, és mindig minden jelen időben a legapróbb pillangószárny csapás is, ami itt a Földön történik. Illetve bármi, ami az egész Univerzumban történik.
2016. nov. 25. 17:03
 24/49 anonim ***** válasza:
91%

Csatlakozom az előttem szólóhoz :)

Dr. Michael Newton könyvei egyszerűen lenyűgözőek :)

2016. nov. 25. 17:42
 25/49 anonim ***** válasza:
0%

A nők pont most bizonyították be hogy mennyire naívak. De mennyi tudományos alátámasztást linkeltek?

És mennyi smiley-t használtak?

Mondtam...

2016. nov. 25. 20:23
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel egy szmájlit sem használtam. A tudományt meg hagyjuk már! Ott kullog az ezotéria után! Sorban támasztja alá a tudomány az évszázados spirituális tanokat. De tudom, hogy ezt nem vagy hajlandó elismerni, mert nincs benne a 7. osztályos fizika könyvekben.
2016. nov. 25. 20:47
 27/49 A kérdező kommentje:
Mivel támasztja alá a tudomány az ezotéria tanait? Konkrétumokat kérnék ha lehet.
2016. nov. 25. 20:59
 28/49 anonim ***** válasza:
Megjártam én is a magam útját, mire idejutottam. Járd végig Te is Kedves GYIK-es társam! Mert az csak a Tied lesz.
2016. nov. 25. 21:05
 29/49 anonim ***** válasza:
A tudomány nem támasztja alá, ugyanis a tudomány eredendő szándéka megcáfolni, mint valami modernkori inkvizíció. A telepátiára, telekinézisre és az egyéb paradolgokra irányuló kutatások jellemzően titkosak. A kvantumfizika az utóbbi pár évben kezdi kapargatni ennek a felszínét. Még jó sokáig nem lesz rá tudományos bizonyíték, bár ha valaki nagyon keres, talán már találhat is, de nem fogják Nobel-díjjal kitüntetni azt sem, aki bebizonyítja, mert az aktuális hatalomnak (és a modernkori inkvizíciónak) ez nem célja. Obama béke Nobel-díja ez utóbbira lehet bizonyíték, hogy mi a nagyhatalmak szándékolt célja és mi nem az.
2016. nov. 25. 21:08
 30/49 A kérdező kommentje:

Megint ott vagyunk ahol elkezdtük. Nincs érvelés csak sértődött menekülés meg konspirálás. Én kíváncsi vagyok arra, hogy mire alapozzátok a véleményeteket.

A HATALOM nem akarja, hogy telepaták meg mágusok legyünk. Miért ne akarná?

2016. nov. 25. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!