Miért fogékonyabbak a nők az ezotériára, mint a férfiak?
Sok férfi dolgozik gyárban vagy mint egy robot ezért csak logikusan gondolkodnak és így
nem gondolnak az ilyenekre élik a kis beszűkült látóterű életüket.
Azért lehet, mert a nők testesítik meg a tudást, míg a férfiak az erőt.
Anno Éva szakította le a Jó és Rossz Tudásának Fájáról a gyümölcsöt. Majd azt a tudást átadta Ádámnak. Ádám (a férfi) feladata a nő védelmezése.
Èljen! Megint egy fèrfi nő harc!!! Nem provákló amúgy a kèrdès kicsit se!!
Biztos le lehet szűkìteni a kèrdèst arra, hogy melyik huta ès melyik nem... Csak valahol lemaradtam.....
Nem ám úgy van, hogy a fèrfi ès a nő ad ki egy egèszt...neeem vèletlen se!!
Mèg jó, hogy az emberisèg fenmmarad az egyensúly nèlkül...ja..
Az, meg biztos vèletlen, hogy az egyik egyik ebben jobb, a másik pedig abban ès ebből harmónia születik...ja...
Amúgy van gyerekkoromból egy kirakóm, amiból elvileg egy kèpet lehet lehet kirakni. A kedvencem a második sorból a harmadik darab, ìgy a többit kidobtam... Csak aztán jöttem jöttem rá, hogy ezek után mihez kèpest van a harmadik darab... Ìgy kidobtam azt is.
Nem èlhetünk sem a fellegekben, sem csupán a materiális világban. A kettő között együtt lehet megtalálni a harmóniát. A nők ilyen fokú èrzèkenyebbsège segìt felemelni, a fèrfi materializmisa segìt megtalálni a biztos talajt.
A kirakós után mennek nálam azok az okosságok, hogy a fèrfi vagy a nő okosabb...
Ès vannak az újságìrók, akik meg a pènzre mennek. Ès megìrják ezeket a sza.... Furcsaságokat.
Ha valaki elolvassa a vèlemènyek nèlkül akkor azt hiszi, hogy ezt valaki elhiszi :) :) ès pont ebből van a divat is... Ha legyártják azt a ruhat akkor valaki biztos hordja..kiprobálom èn is.
A legjobb válasz mindig egy találó kèrdès:
Mitől fogèkonyabbak a fèrfiak a meztelennővel reklámozott autókra, mint a nők?(csak, hogy magyon nagyon leamortizáljam a kèrdès lènyegèt)
Azèrt mert nagyon cèlirányos a közönsèg!!
Az 1-es válaszoló hazudik:
"Nem butábbak, és az agyuk sem kisebb kapacitású. "
Egyrész butábbak, 5 IQ ponttal a férfiaknál, másrészt az agykus is kisebb 5-6%-al.
És ösztönlények, tehát naívabbak így képesek bizonyíték nélkül hinni bármiben, tényleg akármiben. Az agykontroll csoporotk 80% a nő, a vallásosok jó része nő, a feltalálók 99% a férfi, a világ leggazdagabb 10000 embere közül 1 nő van aki nem örökölte a vagyonát, a nóbel díjasok között több a férfi.
Tehát a Férfiak sokkal racionálisabbak. Régen azért vonták meg a nőktől a szavazati jogot, mert ösztönök alapján választanak, tehát aki nekik szimpatikus, tudat alatt. Ma is meg kéne vonni...már érzem a feldühödött privátokat, de akkor is leírom az igazságot és a tényeket, arról nem én tehetek hogy valakit egy TÉNY sért.
Sokkal sértődékenyebbek is, hangulat ingadozásuk van. A mai politikusok az alapján fésülik jobbra vagy balra a hajukat, hogy a 35-55 év közötti nők a felmérések alapján melyiket látják jónak - ezért van ösztöndemokrácia, hanyatló gazdaság, igény hiánya a tudományra.
A tudomány kategóriában majdnem mindenki férfi.
Tehát azért, mert ösztönvezéreltek, objektív személyiségük nincs is nagyon, csak az őket ért és tapasztalt világi behatások formálják a személyiségüket. Több smiley-t használnak az írásukban. Az érzelmeknek egyébként semmi evolúciós előnye...nem hiába hypeolják annyira, még Kor...na mind1.
Lepontozni a piros kézre kattintva lehet! Köszönöm előre is.
Egy hímsoviniszta Férfi. Amúgy a feministákat miért nem hívják nősténysovinisztáknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!