A szkeptikusok a miért borulnak ki a világvégéktől?
Sok szkeptikás ki szokott borulni a világvégéktől, elgondólkodtató hogy miért.
Főleg szkeptikuskák válaszait várom hogy miért borulnak ki a világvégéktől?
Most figyelj, bomba ajánlat!
Keresem azt az embert, aki hajlandó a világvége után rám hagyatékozni az ingatlanját, ingóságait.
Csak tehermentes ajánlatok érdekelnek.
Cserébe a világvége után a szolgája leszek a túlvilágon vagy a Niburu bolygón.
Még nem kaptam ajánlatot. :(
Úgy néz ki itt mindenki szkeptikás.
Vagy még a nem szkeptikuskák sem gondÓlják komolyan a világvégét?!
Na talán emiatt borulnak ki a szkeptérikusok, hogy van, aki bort iszik és vizet prédikál.
Bár én nem láttam kiborulást emiatt.
Következő ajánlatom a következő világvégére:
Ha elegendő összeg gyűlik össze a közeledő világvégéig, akkor én meg tudom akadályozni vagy inkább elhalasztani a bekövetkeztét.
A megkereséseket privátban várom, teljes diszkrécióval.
Tehermentes ingatlant, járműveket is elfogadok.
Ok, de csak akkor tudom rád hagyományozni, miután bekövetkezett a világvége, de azután már nem lesznek jogszok és ügyvédek, sem jegyzők, mert ők is a világgal együtt fejezik be a földi létüket. :)
Az meg nem jó, ha minden világvége előtt rád hagyományozzam amim van, mert az ilyen megjósolt világvégék csak a képzeletben vannak! :D
Majd egyszer ha el jön az igazi, akkor nyilván már nem lesz szükségem semmire.
Na de van egy kiváló ötletem!
Ha képes vagy a világvége után másik létben élni, akkor majd oda adok mindenem felét, megosztozunk, ha segítesz nekem is oda jutni. Majd ha látom, hogy az ott normálisan élhető, akkor megosztozom veled a segítség jutalmaként.
De ahhoz még be kell következzen a világvége és nekünk túl kell élni, vagy ha nem is éljük túl, a lelkünknek kell tudni utána eszmét cserélni, hogy megbeszéljük, mink maradt, amin még osztozni lehet. :)
Na mit szólsz?!
Nyilván az adott időpont előtt írnánk meg a szerződést.
Ha nem vagy szkepticista, akkor elhiszed, hogy világvége lesz egy adott időpontban és azután nem lesz szükséged a földi javakra.
Ha meg szkeptika vagy akkor nem neked szól az ajánlatom.
Elkéstetek az ajánlatokkal.
Megkerestek a gyíkembetek, mostantól csak velük tárgyalhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!