Én mint szkeptikuska mindig kiborulok mert az ezoterikuskák beígérik minden alkalommal hogy most már aztán tényleg világvége lesz és ők valami jobb helyre, mi meg rosszabb helyre (pl. pokol) kerülünk és én ilyenkor eladom a házamat és a pénzből nők és mámorító szerek ölelésébe menekülök - ahogy az elvárt az igazi szkeptikuskáktól - és mindig kiderül hogy átvertek! Hát azt hiszik ezek hogy nekem csak úgy jön a pénz??? Már a saját lelkemet rég eladtam és a családtagjaimét is, hát most már tényleg kezdek megszorulni! Arról nem is beszélve hogy minden alkalommal mekkora sokk hogy ezt is túléltük, nincs büntetés és itt állok leégve! És még csodálkoznak ha az ember szkeptikuska. Szóval döntsék már el végre hogy mikor lesz világvége egyszer és mindenkorra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!