A szkeptikusok a miért borulnak ki a világvégéktől?
Sok szkeptikás ki szokott borulni a világvégéktől, elgondólkodtató hogy miért.
Főleg szkeptikuskák válaszait várom hogy miért borulnak ki a világvégéktől?
Nem a könyv a lényeg.
Én azért írtam mert erika elmeséli amit a klinikai halálban tapasztalt.
Soha ne téveszd össze a lényegest a járulékossal Egyébként ott többen is vannak akik odaáti élményeikről beszélnek.
"Egyébként ott többen is vannak akik odaáti élményeikről beszélnek."
Ja és egy csomóan meg nem. Ilyen élményhez elég egy oxigénhiányos agy vagy kábítószer, még majdnem meghalni se muszáj ilyen hallukért.
Jó hát nem tudtam, hogy te tudákos vagy...
Csak segíteni akartam a kérdezőnek.
Ilyenkor a szkeptikuskák, köpni, nyelni nem tudnak :XD
Csak makogni -.-
Világvége biztos hogy lesz, cirka 5 milliárd év múlva, amikor a Nap akkorára fúvódik fel, hogy szétperzseli a Földet. Már rég nem fogok élni, úgyhogy nem borulok ki.
Azok szoktunk "kiborulni", amikor valami fogyatékos a hasára csap, megnézi a Függetlenség Napja 2-t és kitalálja, hogy jönnek a reptoidok, krixkraxiak meg az apacukafundalukák nagy űrcirkálókkal, és leigázzák a Földet, jaj nekünk, végünk van, fusson mindenki szerte-szana, aztán a végére nagy garral odavágja, hogy "szkeptikuskák mit léptek"?
Érdekelne, hogy amikor elmúlik a kérdéses dátum, hová tűnnek ezek a világvége-próféták. Netán elviszik őket a krixkraxiak meg az irkafirkák?
"Az adott idő végezete pedig valóban bekövetkezett, 2012. december 21-én"
Oké akkor volnál szíves prezentálni a minket megszálló hatalmas földönkívüli flottát? Ha már a maják ennyire megjósolták, és bekövetkezett, szerintem nem kérek túl sokat.
És igen, szkeptikuska vagyok, mit lépjek?
"Oké akkor volnál szíves prezentálni a minket megszálló hatalmas földönkívüli flottát? "
Szkeptikuskák, erre az a sablon válasz fog jönni, hogy "járjatok utána magatok, az internet tele van bizonyítékokkal".
Egyik sem tudja bizonyítani, így ezzel az elegánsnak tűnő húzással hárítja a felelősséget a bullshitért, amit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!