Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Történt már veled csoda?

Történt már veled csoda?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy történt veled valami, ami hihetetlen volt, ami még a legszebb álmodban sem szerepelt, amiről nem lehet elhinni, hogy megtörténhet veled, de megtörtént.
2016. júl. 2. 21:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Már eleve a földi élet egy csoda, a változatossága, sokszínűsége pedig végképp csoda.

De írok is valamit, ami szerintem ritkán történik meg.

Van egy melléképületünk, abban van egy nyári konyha (Kb. 4x4 méter), és nyáron általában nyitva van az ajtó, és egyszer berepült nagyon sok fecske , pedig hárman voltunk bent. Úgy 50 biztos volt, és percekre betelepedtek, mindenen fecske volt, a szekrényen, tévén, székeken, hűtőn, kitartottam oldalra a kezem, arra is rászállt néhány, és hangosan csicseregtek, aztán pár perc múlva ahogy jöttek, úgy ki is mentek. Ez egyszer történt meg, és nem tudjuk, hogy minek köszönhettük a látogatást. Akkor már gyülekeztek az afrikai útra, és talán bejöttek elköszönni. Nálunk több pár fészkel sok-sok generáció óta háborítatlanul, talán ezért gondolták úgy, hogy bejönnek picit "beszélgetni".

2016. júl. 3. 09:03
 22/27 anonim válasza:
70%
Igen, átmentem Kalkulus 2-ből.
2016. júl. 3. 09:42
 23/27 anonim válasza:
100%
Velem olyan történt, hogy egyszer biciklizés közben estem egy olyan durvát hogy lepergett az életem a levegőben, és nem akartam elhinni hogy semmi bajom se lett csak horzsolások.
2016. júl. 3. 10:38
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

naponta történik - a csodára való képesség bennünk van, ha nem fedjük el élő, ragyogó

-------------

Nem szánom én az ostobát,

kinek üres a mennyek boltja:

ki méltó látni a csodát

az a csodát magában hordja.

Babits Mihály

2016. júl. 3. 10:38
 25/27 openyoureye ***** válasza:
Többször is.
2016. júl. 3. 19:57
 26/27 anonim ***** válasza:

#26:

Dö beszt moment of lájf. :DD

2016. júl. 5. 03:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen. Egy ponton kisiklott az életem, majd 14 évig szenvedtem. Valahogy elkerültem egy spirituális mesterhez, és meggyógyított mert megszállt egy ártó szándékú szellem. Azóta minden megváltozott. 👍 örökké hálás leszek neki
2019. dec. 28. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!