Újabb csoda történt. Mi a véleményed?
Mielőtt valami idiot belekötne, hogy miért magyar oldalt linkeltem, íme:
Az érdekesség, hogy sem a tűzoltók, SENKI nem látta elmenni, de még a fotókon sincs rajta az illető.Viszont mindenki egyértelműen állította, hogy OTT VOLT .
Az bizony! Csoda!
A világ tele van ilyen csodákkal, csak mindegyiket titkolják a tudjukkik!
XDDD Első vicces volt XD
Második, ez nem titkos, hát most olvasod és nézted róla a videót XD
Harmadik szívesen. Engem mindig lenyűgöznek az ilyenek :D Pedig nem is vagyok vallásos éppenséggel, de ez mégis egy igen érdekes eset.
Nagy volt a zűrzavar, ki venné észre hogy eltűnik egy pap?
Megérkezett egy második tűzoltó kocsi, akkor is jött volna ha a pap nincs ott, a lány állapota kritikus volt, a testhelyzet miatt valóban lehetett az. A kórházban csak törött csontok, egyszerű kapott pár gyógyszer a mentőben, változott a testhelyzet és máris jobb állapotban van.
A szemtanúk: én is láttam sőt beszéltem is vele, akkor most ugye engem is mutatnak a tv-ben, meg újságban? Szereplési vágy és ez is megvan magyarázva.
Fotókon nincs rajta:mert nem volt ott, ha annyi képet csináltak, de egyiken sincs rajta akkor az azért van mert nem volt ott, vagy más ruha volt rajta mint amire emlékezni vélnek. Az egyház sem vállalta a dolgot, vagyis kamu szagú a dolog. Jelen helyzetükben lecsaptak volna a dolgra, de nem tehát nem volt semmiféle pap ott.
Csoda hogy túlélte, de nem volt keresztény varázslat.
III. Erfijul Kruustal reptoid Krootuug (a felszínen a Krootuug főparancsnoki rang)
Hát azon én sem lepődnék meg ha senki se látja hogy lelép onnan a pap, mert nagy volt a zűrzavar. De hogy egyik fényképen sincs rajta az azért fura. A szemtanúkat azért nem nézem hülyének, hogy nem emlékeznek rá milyen ruha volt rajta főleg a tűzoltónál és akit meggyógyított.
Az egyház nem adja a fejét ilyenekhez. Nézd meg a Mária jelenéseket és hasonló csodákat, ezek nagy részéhez sem adja, sőt évekig vizsgálják az eseteket, hogy utána talán szent hellyé vagy eseménnyé nyilvánítsák a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!