Történt már veletek csoda?
Figyelt kérdés
Olyan csoda, amiben holtbiztosak voltatok, hogy soha nem történik meg, soha nem lesz ez vagy az, és mégis teljesült?2011. máj. 30. 13:44
1/4 anonim válasza:
Olyan nincs hogy soha nem történik meg...soha ne mond hogy soha.ha ebben nem hiszel akkor a csodákban sem fogsz.:)
Egyébként igen.Egy csoda hogy élek...
2/4 anonim válasza:
igen...soha sem gondoltam volna, h ilyen rendes férjet találok (már 13 év) és rendezett családi életem lesz.
sosem gondoltam volna, h két gyönyörű gyerek teszi teljessé az életemet. én, aki örökös depressziós volam, öngyilkossági hajlamokkal...és mindez már a múlté.
mi ez, ha nem csoda?
3/4 valakiakitnemismersz válasza:
"mi ez ha nem csoda?" szerencse.
4/4 Killgun válasza:
Pont annyira nincs lehetetlen,mint amennyire szerencse.A sohának egy jelentése van:Soha ebben az életben.Lehet,hogy a most töltött 80 éved alatt nem történik meg amire vágysz,de majd egy másikban...Mondok egy csodát:Kiskorom óta szerettem egy lányt,reménytelenül.Sokat gondoltam rá,képzelegtem,éreztem,hogy velem van.Megtörtént...belémszeretett.Ennek már vége.Depressziós llettem,öngyilkos akartam lenni.De folyton volt egy hang ami visszatartott.Nem adtam fel a reményt.Elkezdtem olyan dolgokat csinálni amit szeretek.Sokkal jobb lett az életem,sok jó dolog történt velem.Véletlenül rátaláltam "Rhonda Byrne Az erő" c.könyvére.Olvasgattam,és rájöttem miért történtek velem rossz dolgok mikor rosszul éreztem magam,és a fordítottja.Elkezdtem használni az örök törvényt,és megváltozott az életem.Persze amit elsőnek szerettem volna,az ha szeret a lány,akit én is.Ezt nem lehetett.Azért egy próbát megért.Elképzeltem mien,mikor szerelmes vagyok(ilyenkor nem olvastam ki teljesen a könyvet)és láss csodát:2 lány is belémesett.Nem befolyásoltam senkit,csak megtaláltam a párom.Akkor kezdte foglalkozni az ezos dolgokkal.Angyalokkal is.Az őrangyalom súgta,hogy ne öljem meg magam.És az angyalok segítettek használni a szívem,kit válasszak.Azóta is együtt vagyok a választott lánnyal.Ez csoda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!