Történt veled, szinte csodának betudható szerencse? Minek tulajdonítod, hogy így történt?
Nekem zöld volt a lámpa, elindultam, iszonyat nagy fékezés, és az autó kb 30 centire tőlem állt meg.
Vigyáznak rám odafenn. :)
Anyu mindig elmeséli, h mi történt velem kiskoromban 3é, akkoriban nagy divat volt még a felvonulás, és egyszer csak a nagy tömegben eltűntem.
Anyuék égen földön kerestek, aztán "haza" (nagyimnál laktunk még nem volt saját) indultak, hátha ott leszek, de ott sem voltam anyum sírva, mondta mi történt. Amúgy a két hely között nagy volt a távolság maj' 2km.. Lementek és szétnéztek hátha játszótéren vagyok, a nagy keresésben egyszer csak haza jutottam. A mai napig nem tudják, hogyan, teljesen épségben, haza sétáltam..:))
Ha nem a védőszentem, őrangyalom volt, akkor nem tudom mi, de nagyon vigyázott rám!
Történt. A saját gondolati és érzelmi intenzitásomat istenként tapasztaltam...
eleven, világot formáló és ható erőként.
Valójában csak egy magasabb szinkron valósult meg (rövid időre) és (talán) ez kezdett el hatni (a világban).
Az istentapasztalásokban valójában saját magunkat tapasztaljuk.
Nem létezik semmilyen KÜLSŐ isten (a vallások mind trükköznek).
Köszönöm a történeteket, nagyon jók!
Kedves utolsó válaszoló! Nem igazán értem, amit írtál. Ha esetleg egy konkrét példát leírnál, talán átjönne :)
Bár én sem hiszek a vallásokban, és meggyőződésem, hogy a körülöttünk történő dolgokat mi hozzuk létre, alakítjuk, mégsem tartom jónak kategorikusan kijelenteni, hogy márpedig külső isten nincs, ,mert egy kommenttel úgysem győzöd meg azt, aki gyerekkora óta más neveltetést kapott, és nem is hiszem, hogy a mi dolgunk győzködni erről bárkit is. Igazából szerintem mindegy is, ki miben hisz.
Vélemény? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!