Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Történt már veled csoda?

Történt már veled csoda?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy történt veled valami, ami hihetetlen volt, ami még a legszebb álmodban sem szerepelt, amiről nem lehet elhinni, hogy megtörténhet veled, de megtörtént.
2016. júl. 2. 21:45
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%
Nem.
2016. júl. 2. 21:49
 2/27 anonim ***** válasza:
71%
igen
2016. júl. 2. 21:49
 3/27 anonim ***** válasza:
60%
Nem.
2016. júl. 2. 22:27
 4/27 anonim válasza:
100%
Nem, de remélem fog!:)És veled kedves kérdező?
2016. júl. 2. 22:30
 5/27 anonim ***** válasza:
6%
Persze, sokszor. A megvilágosodas olyan mint a repülés, ha már ihletbe kerültél, már csak az érdekel és vágysz oda vissza. De csak néha kapsz szárnyakat hogy repülj, és akkor minden más. És a repüléshez természetesen fel kell menni (lehetőleg) a legmagasabb hegyre, ami kemény meló, de onnan lesiklva nagyon sokáig lehet repülni és mindent látni (beleértve a felhőket is). Aztán ujra és ujra, találsz még nagyobb hegyeket meg minden. A többi nem érdekes, akinek ez nem elég, az meg nem érdemes rá. Mert ennél a kis dolognál mi lehetne fontosabb? mindent amit leirsz, az kicsi lesz, hiába szól nagy dolgokról. aki nem érti meg, az nem érdemes rá hanem éljen a földön, nincs elég vér a pucájában és elbukna és nem érdemes :dd
2016. júl. 2. 22:35
 6/27 A kérdező kommentje:
Meséljétek el a csodákat! :)
2016. júl. 2. 22:49
 7/27 anonim ***** válasza:
76%

A szószoros értelmében olyan ,hogy csoda, nem létezhet.

Esetleg valami nagyon nem várt szinte már-már hihetetlen dolog. De csodák azok nem léteznek, ha olyan természetfeletti értelemben vesszük.

2016. júl. 2. 23:24
 8/27 anonim ***** válasza:
86%
Egyik nap, asszem múlt hét, vagy még azelőtti szerdán estefelé beugrottam a tescoba, és... és teljesen üres volt. Na, jó ez nem teljesen igaz, az alkalmazottak ott voltak, de senki sem vásárolt! Én azt hittem, csoda történt, de aztán rájöttem, hogy magyar-portugál meccs van...
2016. júl. 3. 01:06
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Csoda csoda nem, de mégis.

Pl egyszer amikor biciklivel mentem az úton, leelőzött egy másik biciklis, én meg vissza akartam szerezni az előnyömet ezért rákapcsoltam, de a biciklim elején levő kosárból kiugrott a csomag papírzsepim, én meg valami miatt vissza fordultam felvenni, pedig nem egy nagy érték volt. Tekertem tovább, erre kér sarokkal arrébb ott volt a másik biciklis kiterülve, mert elütötte egy autó. Szerencsére túlélte, de ha nem fordulok vissza a zsepiért és tovább tekerek akkor leelőztem volna a másik bicajost és engem csap el a kocsi.

Vagy pl tegnapelőtt kimentem lovagolni, és vettem kobakot, pedig nem szoktam. Évek óta lovagolok legtöbbször elfelejtettem felvenni, de tegnap felvettem. És milyen jól tettem, mert megindult a ló, elbotlott én pedig elé vágodtam. Ha nincs kobakom, akkor csúnyán beverem a fejem.

Számomra ezek a dolgok az igazi csodák.

2016. júl. 3. 01:18
 10/27 anonim ***** válasza:

Attól függ ki mit értelmez "csoda"/"csodálatos" szó alatt.

Én javarészt az élet legszebb pillanatait.

Ahogy Ben-Gurion mondta volna:

"Az a zsidó aki nem hisz csodákban ,az nem realista".

Írom vallásos zsidó révén + hozzátenném tisztázásképpen Ben-Gurion ateista volt.

2016. júl. 3. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!