Szerintetek is csoda történt?
Elképesztő felvétel került nyilvánosságra egy keddi brazíliai balesetről, írja a Standard. A videón az látható, ahogy egy autó belehajt az út szélén parkoló Volkswagen Golfba, ami aztán elsodor egy kisfiút és nagymamáját.
Az autó mindkettőjükön több kerékkel is átmegy, ezért a szemtanúk biztosak voltak benne, hogy nem élik túl balesetet. Az 5 éves kisfiúnak látszólag a fején hajt át az autó, ő azonban rögtön felpattan, és látszólag semmi baja sincs. A baleset után kivizsgálásra kórházba vitték, alaposan megvizsgálták, és megállapították, hogy néhány karcolást leszámítva valóban megúszta, belső sérülései nincsenek.
A fiú 56 éves nagymamája ugyan szerzett néhány sebet, de a baleset másnapján őt is hazaengedhették a kórházból.
Kikockáztam a videót mert nagyon érdekes volt.
A kisfiúnak nem megy át a fején az autó ez biztos! Kilóg a feje a keréknél, ahogy elsodorja. Viszont a nyakán/válla környékén igen, ott átmegy rajta. Csoda, hogy nem tört ki a nyaka vagy nem nyomódott úgy össze hogy a vége az lett volna, hogy....
Szerintem mondhatjuk úgy, hogy egy ilyen pici, törékeny pár kilós testen átmegy egy ilyen több tonnás gépjármű és kutya baja sem lett a fiúnak.
Mi ez ha nem csoda? Szerintetek is csoda történt?
Szerintem erre mondják, hogy addig amíg élned kell élni fogsz, bármit és bárhogyan teszel.
Ha viszont menned kell, akár botlásba belehalhatsz.
Ha a valószínűtlen szerencsés véletlent csodaként definiálod, akkor igen, csoda történt.
Ha valami természetfeletti/paranormális eseményt sejtesz a háttérben, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!