Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha biztosan...

Mit tegyek, ha biztosan tudom, hogy valami spirituális küldetésem van?

Figyelt kérdés

Egyszerűen tudom. Embereken kell segítenem, és így. Nem tudom honnan, de biztos vagyok benne. És ezen kívül is van egy olyan tudásom, amit nem tanultam sehol, senkitől. Ezt nem tudom elmagyarázni. Elég sok "furcsa" élményem is volt már, viszont ezek nem tudatosak, tanulnom,fejlődnöm kellene. A gond az, hogy nem tudom mit csináljak. Kihez menjek, vagy hová? Vagy majd szembejön velem,ha tényleg ez a célom?

Légyszi ne nézzetek zakkantnak...

2016. jún. 1. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 OneEntity ***** válasza:

Szerintem sem létezik kizárólag fizikai sík, de elég sokan vannak, akik szerint igen. Az ő szemszögükből, ha végiggondolod ezt az egész univerzumot, a teremtéstől a végéig, nem találsz benne értelmet. Nem véletlenül hívják őket materialistáknak és evolucionistáknak. Ha nem így lenne, és értelmet látnának bele a világba, akkor ők lennének a kreacionisták.

Amit te tudásnak nevezel, az pedig csak hit, mert a kettő nem elválasztható. Az egész életed meghatározzák a hiteid, születésedtől fogva. Hogy mit hiszel saját magadról, a külvilágról, a társadalmi kapcsolataidról, a feladataidról, ... a döntéseid, a választásaid, hogy ki a férjed, milyen szellemben neveled a gyerekeid, ezt mind hitkérdés. Az egész pszichés létezésed alapja, az alapvető mozgatórugód az, hogy miről mit hiszel. Az, hogy közgazdász vagy, csak azt jelenti, hogy néha hozol racionális döntéseket is, ugyanúgy mint bárki más.

2016. jún. 4. 14:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!