Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha biztosan...

Mit tegyek, ha biztosan tudom, hogy valami spirituális küldetésem van?

Figyelt kérdés

Egyszerűen tudom. Embereken kell segítenem, és így. Nem tudom honnan, de biztos vagyok benne. És ezen kívül is van egy olyan tudásom, amit nem tanultam sehol, senkitől. Ezt nem tudom elmagyarázni. Elég sok "furcsa" élményem is volt már, viszont ezek nem tudatosak, tanulnom,fejlődnöm kellene. A gond az, hogy nem tudom mit csináljak. Kihez menjek, vagy hová? Vagy majd szembejön velem,ha tényleg ez a célom?

Légyszi ne nézzetek zakkantnak...

2016. jún. 1. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

Most már meggyőztél kedves kérdező, hogy különleges vagy és nem ironíkusan mondom.

Neked van gyereked? És apukája?

2016. jún. 1. 17:27
 32/61 anonim ***** válasza:
Káosz az, amikor valamit nem értesz. Az teljesen mindegy, hogy ezt elfogadod e, vagy sem. Ettől még nem létezik olyan, ami ne rendszer szerint működne. Ebben nincs semmi ezoterikus, okkult, vagy bármi misztikus. Ez egyszerű tény. A világ nem működik, ha nincs rendszer, ami alapján működhetne. Mivel a világ működik, rendszer is van. Abban viszont igazad van, hogy senki sem úgy születik meg, hogy meghatározott feladata van, amit vagy teljesít, vagy értelmetlen volt az élete. Viszont minden embernek van egy sor adottsága, képessége, mind testileg, mint szellemileg. Ezeket sokféleképp használhatja, ezeket a módokat pedig nevezheted életfaladatnak. Az mindegy, hogy testalkatából adódóan atléta lesz valaki, vagy a szellemi képességeiből fakadóan matematikus, az adottságait kiaknázza, ez pedig végeredményében okot ad arra, amiért az adott készséggel született.
2016. jún. 1. 17:31
 33/61 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy mire érted, hogy "káosz" meg "rendszer", a világ egy nagy káosz csak rendszeresíted, mert így tudod értelmezni. Az ok és okozat már más kérdés. Az adottságunk nem az életfeladatunk, hanem csak adottságok, amiket örököltünk a géneknek hála. Akinek van valamilyen adottsága az nem egyenlő az életfeladattal, hanem csak egy választási lehetőség. A végén viszont mindenki ugyanarra a sorsra jut, csak más úton halad előre. Én személy szerint legszívesebben bele sem vágnék semmibe, mert előre tudom mire számíthatok és az azzal járó fárasztó sok munkát sem akarom. Mégis minek, ha ugyanúgy fogom végezni? Minek kéne csinálni bármit is? Semmi értelme sincs.
2016. jún. 1. 18:20
 34/61 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :) Nekem van gyerekem, és apukája is van :)

A káosz is relatív. Van akinek már a szorzótábla is az, mások meg sokkal bonyolultabb összefüggéseket is képesek átlátni. A káosz az ismeretlen.

Az tehetség nem feltétlenül genetika, szerintem szinte minden tanulható, fejleszthető, ha tudás és akarat párosul hozzá.

Lehet, hogy mindenki ugyanúgy végzi, de nagyon nem mindegy az út milyensége. Mivan ha az maga a cél?

2016. jún. 1. 18:42
 35/61 anonim ***** válasza:
Hogy valaki valamire hivatott vagy kitűz maga elé egy célt az megint más kérdés. A káosz nem relatív, hanem van. De rendet tudsz tenni, (legalábbis azt hiszed), viszont ettől a világban még káosz uralkodik. De ebből mit sem érzékelsz, amíg elvagy a saját világodban, amiben rendszert látsz. A rendszer csak egy illúzió. Én azért tudom, hogy katyvasz van, mert átlátom ezt az értelmetlen világot. Minek kéne bármit is csinálni? A legértelmesebb, amit tenni lehet, hogy nem teszel semmit. Minden egyes lépésed döntésed céljaidat gondolataidat az érzelmek irányítják, a tested irányít téged a szabad akarat is csak egy illúzió. Előre be vagy programozva, hogy mit tegyél és mikor, de láthatóan te ebből semmit sem érzékelsz, mert tudatában sem vagy ennek.
2016. jún. 1. 19:25
 36/61 anonim ***** válasza:

Pont az mutatja, hogy nem látod át, hogy nem akarsz tenni semmit.

A káosz nem működőképes. A világot olyan szabályok határozzák meg, amit nem az ember állított fel, és nem is befolyásolhat, legfeljebb megérthet. A káosz azt feltételezné, hogy a különböző jelenségek, és események nincsenek összefüggésben egymással, ha hatnak is egymásra, nincs benne szabályszerűség, és nem lehet jóslatot felállítani arra nézve hová tartanak. A valóság viszont nem így működik. A valóságban, ha rendelkezésedre állnak a megfelelő információk, meg tudod mondani, hogy egy eseményből mi fog következni. Az adottságoknál a genetikát említetted. Ez jó példa arra, amit mondtam. Ha ismered a DNS-t, meg tudod mondani, hogy a hozzá tartozó élőlény milyen tulajdonságokkal rendelkezik, és a jövőben számíthat e a DNS-ből adódó problémákra. A megfigyelhető világban nem létezik valódi káosz. Ennek semmi köze ahhoz, hogy megpróbálom e kategorizálni, vagy sem. Az ember hiányában is ugyanúgy érvényesek ezek a szabályok.

De igazából mindegy. Mindenki az, amihez ragaszkodik.

2016. jún. 1. 19:36
 37/61 A kérdező kommentje:
Magadnak is ellent mondasz Kakaó Gengszter. Ha káosz van, akkor hogy látod át?
2016. jún. 1. 20:40
 38/61 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy én nem a sorrendre próbálok utalni vagy az ok és okozatra, hanem az értelmetlenségre. Nem az a lényeg, hogy "hogyan", hanem hogy "miért", miért kezdjek valamiben, ha maga a cél is értelmetlen? Miért kéne nekem ugyanazt csinálni és ugyanazt követni? Mindig felmerül a miért mindegy, hogy honnan nézzük. Semminek sincs különösebb értelme. Az egész élet sablonnokból áll és nagyjából kiszámítható értelmetlen és megterhelő. Még, ha nem látnám át akkor se tennék semmit, mert nem akarok semmit se csinálni.
2016. jún. 1. 20:41
 39/61 anonim ***** válasza:
#37 Szerintem jól leszűrhető az előző válaszaimból, hogy mire utalok.
2016. jún. 1. 20:43
 40/61 anonim ***** válasza:
A semmit csinálni egy kicsit erős volt. Inkább úgy mondom, hogy nem vagyok hajlandó olyan fizikai tevékenységet végezni, ami megterhelő.
2016. jún. 1. 20:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!