Mit tegyek, ha biztosan tudom, hogy valami spirituális küldetésem van?
Egyszerűen tudom. Embereken kell segítenem, és így. Nem tudom honnan, de biztos vagyok benne. És ezen kívül is van egy olyan tudásom, amit nem tanultam sehol, senkitől. Ezt nem tudom elmagyarázni. Elég sok "furcsa" élményem is volt már, viszont ezek nem tudatosak, tanulnom,fejlődnöm kellene. A gond az, hogy nem tudom mit csináljak. Kihez menjek, vagy hová? Vagy majd szembejön velem,ha tényleg ez a célom?
Légyszi ne nézzetek zakkantnak...
Valójában Kakaó Gengszter hozzáállása egy nagyon is spirituális hozzáállás, legalább is abból a szempontból, hogy pont annyira veszi komolyan az életet, amennyire kell, és valamennyire abban is igaza van, hogy az egész univerzum, csücskitől a sarkáig, értelmetlen. Ha (csak) a fizikai részét nézzük, valóban az.
Én mást hiszek, én hiszek abban, hogy ez az élet (és az ezt megelőzőek és a következők) egy tanulópálya, és azért vagyunk itt, hogy felismeréseket tegyünk, kiteljesedjünk, megvalósítsuk magunkat és közben megváltoztassuk ezt a világot. Én hiszek abban is, hogy meghatározott célokkal jövünk a földre.
Az viszont nagyon is igaz, hogy érezd jól magad. Ha nem érzed jól magad, akkor valamit nem jól csinálsz. Persze, ez azt jelenti, hogy feszt kényszeresen kell vigyorogni, hanem azt, hogy szenvedésből általában csak szenvedés fog kisülni.
Ez a segíteni kell az embereken dolog pedig, szerintem ezt el kell felejteni.
Nincs olyan, hogy értelmetlen, olyan van, hogy nem értem. Nem tudom kizárólag fizikai síkon értelmezni a dolgokat, mert nem létezik kizárólag fizikai sík. Minden dolog ÉLő. Az élet pedig az ÉLvezetről szól.
Nekem a tanulás is az élet része.
A hiszek nem hiszek , ebben hiszek, abban hiszek dologban sem értek egyet. Ez nem hit kérdése. Valami vagy van vagy nincs, ebben nem kell hinni, ezt tudni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!