Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha biztosan...

Mit tegyek, ha biztosan tudom, hogy valami spirituális küldetésem van?

Figyelt kérdés

Egyszerűen tudom. Embereken kell segítenem, és így. Nem tudom honnan, de biztos vagyok benne. És ezen kívül is van egy olyan tudásom, amit nem tanultam sehol, senkitől. Ezt nem tudom elmagyarázni. Elég sok "furcsa" élményem is volt már, viszont ezek nem tudatosak, tanulnom,fejlődnöm kellene. A gond az, hogy nem tudom mit csináljak. Kihez menjek, vagy hová? Vagy majd szembejön velem,ha tényleg ez a célom?

Légyszi ne nézzetek zakkantnak...

2016. jún. 1. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Kakaó Gengszter. Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül. :)
2016. jún. 2. 14:05
 52/61 anonim ***** válasza:
Az ilyen felfogású ember általában mindig többre viszi, mint azok, akik sorsszerűséget látnak mindenbe, mert reálisan látja a világot.
2016. jún. 2. 15:51
 53/61 A kérdező kommentje:
Közgazdász vagyok. Amit racionálisan kell látni, azt úgy látom. De én nem akarlak meggyőzni az igazamról, mert egyrészt ami az enyém az nem kell, hogy a tiéd is legyen, másrészt meg úgysincs semminek értelme nem? Szerintem nem bűn, hogy még akarom érteni a világot.
2016. jún. 2. 16:10
 54/61 anonim ***** válasza:
És, ha közgazdász vagy akkor mi van? Nem kell meggyőznöd senkit semmiről, mert a te életed azt teszel vele, amit akarsz. Az a lényeg, hogy jól érezd magad és élvezd azt amit csinálsz, máskülönben hiába érsz el sikereket, ha nem tudsz neki örülni. Én úgy vettem észre, hogy akik reálisan váltják a valóságot jobban boldogulnak a világban, mint aki mindenbe a sors kezét látja. Túlnyomó értelme semminek sincs, de más kérdés, ha valamihez viszonyítunk. Nem bűn, ha meg akarod érteni a világot sokaknak ez a mozgatórugója.
2016. jún. 2. 17:09
 55/61 anonim ***** válasza:
...reálisan látja...
2016. jún. 2. 17:10
 56/61 A kérdező kommentje:
Csak érzékeltetni akartam, hogy kevés ennél földhözragadtabb foglalkozás van, úgyhogy képes vagyok reálisan szemlélni a dolgokat. De úgy tűnik mindenkinek a saját meggyőződése a reális. Nincs ezzel baj, ez így jó. Mindenki azt gondol, amit akar :)
2016. jún. 2. 17:39
 57/61 OneEntity ***** válasza:

Valójában Kakaó Gengszter hozzáállása egy nagyon is spirituális hozzáállás, legalább is abból a szempontból, hogy pont annyira veszi komolyan az életet, amennyire kell, és valamennyire abban is igaza van, hogy az egész univerzum, csücskitől a sarkáig, értelmetlen. Ha (csak) a fizikai részét nézzük, valóban az.

Én mást hiszek, én hiszek abban, hogy ez az élet (és az ezt megelőzőek és a következők) egy tanulópálya, és azért vagyunk itt, hogy felismeréseket tegyünk, kiteljesedjünk, megvalósítsuk magunkat és közben megváltoztassuk ezt a világot. Én hiszek abban is, hogy meghatározott célokkal jövünk a földre.

Az viszont nagyon is igaz, hogy érezd jól magad. Ha nem érzed jól magad, akkor valamit nem jól csinálsz. Persze, ez azt jelenti, hogy feszt kényszeresen kell vigyorogni, hanem azt, hogy szenvedésből általában csak szenvedés fog kisülni.

Ez a segíteni kell az embereken dolog pedig, szerintem ezt el kell felejteni.

2016. jún. 2. 21:28
 58/61 OneEntity ***** válasza:
Egyébként nem kell tanulni semmit, azaz spirituális értelemben nem. Tanulni a szakmádat kell, meg ami az előrelépéshez szükséges, de a spiritualitásról nincs mit tanulni.
2016. jún. 2. 21:30
 59/61 A kérdező kommentje:

Nincs olyan, hogy értelmetlen, olyan van, hogy nem értem. Nem tudom kizárólag fizikai síkon értelmezni a dolgokat, mert nem létezik kizárólag fizikai sík. Minden dolog ÉLő. Az élet pedig az ÉLvezetről szól.

Nekem a tanulás is az élet része.

A hiszek nem hiszek , ebben hiszek, abban hiszek dologban sem értek egyet. Ez nem hit kérdése. Valami vagy van vagy nincs, ebben nem kell hinni, ezt tudni kell.

2016. jún. 3. 11:25
 60/61 anonim ***** válasza:
Ezt nem jelentheted ki, hogy tudod és kész. Én meg tudom, hogy csak fizikai sík létezik. Ki dönti el hogy kinek van igaza? Aki hangosabban mondja?
2016. jún. 3. 21:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!