Mit tegyek, ha biztosan tudom, hogy valami spirituális
küldetésem van?
Figyelt kérdés
Egyszerűen tudom. Embereken kell segítenem, és így. Nem tudom honnan, de biztos vagyok benne. És ezen kívül is van egy olyan tudásom, amit nem tanultam sehol, senkitől. Ezt nem tudom elmagyarázni. Elég sok "furcsa" élményem is volt már, viszont ezek nem tudatosak, tanulnom,fejlődnöm kellene. A gond az, hogy nem tudom mit csináljak. Kihez menjek, vagy hová? Vagy majd szembejön velem,ha tényleg ez a célom?
Az egész világ egy értelmetlen katyvasz, csak hajlamosak vagyunk értelmet keresni. Valójában semminek sincs különösebb értelme, de ezt csak azon kevesek érhetik, akik elsajátították a közömbösség csínját bínját. Bármilyen fizikai tevékenység fárasztó és bizonyos szempontból értelmetlen, és a tré írások bizonyos személyek tóllából, akik valamilyen spirituális mentőövnek médiumnak vallják magukat annál inkább + az ilyen "úgymond" művek agyzsibbadást okoznak.
2016. jún. 1. 16:24
23/61 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
2016. jún. 1. 16:26
24/61 A kérdező kommentje:
Marha könnyű lenne bevenni a leszarom tablettát, vagy ahogy te hívod a közömbösség művészetét elsajátítani, de ez az ami értelmetlen. Ha ez így lenne, akkor semminek semmi értelme nem lenne, ami nyilvánvalóan hülyeség.
31 vagyok.
2016. jún. 1. 16:32
25/61 anonim válasza:
A káosz nem létezik. Mindenben van rend, és rendszer. Amit káosznak látsz, az csak olyan rendszer, aminek a működését nem vagy képes felfogni. Ettől viszont még lesznek törvényei, amiket be is tart. A nagyzási téboly, amiben egyesek fontosabbnak érzik magukat másoknál tényleg létező jelenség. Viszont ezt te nem tudod megítélni, hogy ki képzeli magát sokra hivatottnak, és ki tényleg sokra hivatott. Még ha az általad ismert lehetőségek el is hitetik veled, hogy igazad van.
2016. jún. 1. 16:37
26/61 anonim válasza:
Senki sem születik küldetéssel, amit mindenképp teljesíteni kell, de mégis sokan kötelességüknek érzik azt teljesíteni, még ha nem is tudják mi az. De végül mindenki ugyanúgy végzi. Teljesíti az állati szükségleteit, vagyis: Párt keres utódokat nemz és próbálja eltartani őket és végül kileheli a lelkét, közben lehet hogy talál valamit, ami elcsitítja a lelkibékéjét.
2016. jún. 1. 16:40
27/61 A kérdező kommentje:
Valóban létezik a nagyzási hóbort, viszont szerintem mindenki sokra hivatott. Csak másra. Nincs olyan, hogy jobb, olyan van, hogy más.
És elnézést a rettenetesen szerencsétlenül megfogalmazott kérdésért...
2016. jún. 1. 16:46
28/61 A kérdező kommentje:
Neked nincs gyereked Kakaó ugye? Ha lenne nem írnál ilyet.
2016. jún. 1. 16:47
29/61 anonim válasza:
Káosz igenis létezik, csak te egy sorrendet felállítász és aközött válogatsz. Senki sem hivatott semmire, csak van aki végigtudja csinálni és kitartó más pedig feladja. Például adott egy énekes, akinek jó hangja van, ő nem erre hivatott, hanem megvan hozzá a tehetsége, amivel vagy tud élni vagy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!