Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szemüveges vagyok de előtte is nagyon fura volt mert amikor csak gondolok egyet el tudom homályositani a látásom (szemüvegbe is) és mindenek duplán látom a körvonalát lassan 6 éve tudok ilyet de mi lehet ez?
2016. ápr. 21. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Erre mindenki képes. A szemedet fókusztávolságát állítod át. Ezt a szemlencsédet tartó izmokkal teszed, amik önmaguktól reflexszerűen működnek, amikor látótávolságot váltasz, például felnézel egy könyvből. Egy egészséges szemben mindig olyan feszesek, hogy élesen lásd, amit éppen nézel. Ha egyidejűleg a szemedet mozgató izmokat is ellazítod, amik a szemed külsején a szemed forgásáért felelnek, akkor nem csak a körvonalakat kettőzheted meg, hanem a szemeid összhangját megszüntetve akár kettős látást is tapasztalhatsz. Ez egy teljesen természetes "képesség", ha szándékosan gyakorlod, azaz ellazítod, és újrafókuszálod a látásodat, akkor bizonyos látásproblémákon is tudsz vele javítani.(a szem izmainak renyheségéből fakadó látásproblémákon) A szemtorna gyakorlatai is tartalmazzák azt az elhomályosított látást, amiről írtál.
2016. ápr. 21. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokak vannak még rajtad kívül, akik tudnak bambulni és bandzsítani, de biztos különleges vagy
2016. ápr. 21. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Varázsló vagy Harry!

Ja nem, mégsem.

2016. ápr. 21. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Ebben nincs semmi ezoterikus.Erre bárki képes .Én mikor "lustán" nézek, fáradt vagyok, akkor szoktam néha ilyet produkálni. de kellemetlen érzés a szememnek, ezért inkább tartózkodom ettől a homályos nézéstől.

Ami érdekesebb, hogy például álmodban milyen a látásod? Akkor mindig tisztán látsz, annak ellenére, hogy szemüveges vagy? Érdekes ez, mert én például szemüveges vagyok hosszú évek óta, de álmomban sosem vagyok szemüvegben és a látásom teljesen hibátlan.

2016. ápr. 21. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
baker ember ilyet énis tudok, halod e ha mozgatod a szádat ugy formálni tudod a kijövő hangokat a szádbol v cska nekem vn adotságom ehez?
2016. ápr. 21. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az agyamat tudom elsötétíteni.
2016. ápr. 21. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!