Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van a nagyimmal? Ez normalis?

Mi van a nagyimmal? Ez normalis?

Figyelt kérdés
A nagyim nagyon sokszor halkan ilyeneket mondogat, h 'meghalt a fiam', 'meghalt a ...' , es amikor megkerdezem h mit mondott, akkor azt mondja,h semmit. Es amikor mondom,h en valami olyat hallottam,h 'meghalt a ...' , azt mondja, h meg se szolalt.

2015. jún. 7. 19:50
 1/5 anonim válasza:
Sajnos vannak fura dolgok az idősekkel, az én nagyszüleim is egyre furcsábbak, ahogy öregednek. Szerintem ha amúgy nincs más gond akkor ne akarj belemagyarázni egyéb dolgokat.
2015. jún. 7. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, az idős emberek tényleg fura dolgokat csinálnak. Mamám pl. sokszor szellemeket lát, meg csak úgy elkezd sírni, vagy félrebeszél.

Pedig amúgy teljesen eszénél van, mindenre emlékszik, azt is meg tudja mondani, mi történt vele 6 éves korában. Csak néha rájönnek az ilyen furcsaságok. Amúgy 88 éves.

2015. jún. 7. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Van ennek egy Ezotériás oldala, vagy csak szimplán az időskori tünetek...

Hány éves a nagyid?

2015. jún. 7. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:
61
2015. jún. 7. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy ő kezd leépülni,vagy veled nincs rendben valami. Ez a két lehetőség van
2015. jún. 8. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!