Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ezotéria rovatban miért a...

Az ezotéria rovatban miért a normális válaszok vannak lepontozva?

Figyelt kérdés
Úgy értem, a valóságtól elrugaszkodott válaszok (igen, az azstrológia működik, farkasemberré válhatsz, stb) ahsznosnak vannak értékelve, a reális válaszok meg nullára lepontozva. Miért? Tényleg ennyire túlnyomó többségben vannak itt az unatkozó kisgyerekek, meg elborult elméjű fényevő-szeretetrezgők?

2015. szept. 1. 14:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%
Mert ez itt az ezotéria rovat. Aki idejön, azt nem a tudományos magyarázat érdekli, illetve nem az, hogy mások mennyire tartják hülyének a véleménye/hite szerint, hanem az ezotéria tárgykörben felmerült kérdésére szeretne olyan választ kapni, amit egy ezoterikus filozófiát ismerő személy ad. Az, hogy nem ismerik el egzakt tudománynak, még nem jelenti azt, hogy mint filozófia ne lenne létjogosultsága, és ilyen formán ne lennének hozzáértők a témában. Másfelől pedig a reális fogalma elég szubjektív.
2015. szept. 1. 14:59
 2/28 anonim ***** válasza:
8%
Le is pontoztalak kedves előző :)
2015. szept. 1. 15:00
 3/28 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%
Mert azok vannak többségben, akik szerint az ezotéria csak trükk, ostobaság, babona, illetve azok, akik elhisznek bármit, ami tetszik nekik. Hiába érkezik olykor normális hangvételű válasz, a többség lájk gombnak használja az értékelést.
2015. szept. 1. 15:00
 4/28 anonim ***** válasza:
22%
Azért mert sok idióta hiszékeny ezós baromnak nem tetszik a mai világ, ezért abba akar hinni, amit ez az "ezotéria" nevű sok idióta ember számára valóságos vicc ad. Ne foglalkozz velük, mindig vannak olyanok, akik nem képesek elfogadni, hogy nincsenek az általad megemlített dolgok, csak akik hisznek ezekbe a baromságokba azok Einsteinnek hiszik magukat, a többiek, akik a tudomány mellett érvelnek azok meg hülyék....
2015. szept. 1. 15:25
 5/28 A kérdező kommentje:
Az ezotéria NEM egzakt tudomány, itt kezdődnek a gondok. Az elspő válaszoló valószínűleg nem tudja, mi a különbség a tudomány, és a babona között.
2015. szept. 1. 16:12
 6/28 anonim ***** válasza:
74%
Pontosan tudom. Ahogy azt mondtam, nem elismert, egzakt tudomány. Ez filozófia. Illetve különböző filozófiák gyűjtőhelye. Ha valakiben olyan kérdés merül fel, amire nincs egzakt tudományos válasz, akkor hol kérdezzen? Ha pedig csak azt olvassa, hogy hülye, mert ebben hisz, vagy felmerült benne a gyanú, akkor azt a választ lehet e hasznosnak értékelni? A kérdező nem jutott vele előbbre, viszont meg lett sértve. Ha valaki materialista, szkeptikus, esetleg valamilyen tudományágban képzett, nem tud hasznos választ adni egy teoretikus, filozofikus témában. Ha megpróbálja, főleg ha a filozófiai rendszert becsmérli közben, akkor joggal kap negatív pontozást, mert a válasza nem volt hasznos. Ha a kérdésre tudja a pontos választ, és mások lehülyézése nélkül tudja prezentálni, az nem kap lepontozást. Ilyenre még nem láttam példát. (biztos van, de nem jellemző)
2015. szept. 1. 16:20
 7/28 anonim ***** válasza:
55%
Azért kérdező, mert itt az ezotéria az értelmesek helye. Mindenki okos. :D
2015. szept. 1. 16:23
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Az "ezotéria" azt jelenti, belső út. (Kapcsolat a tudattalannal). Helyes megkülönböztetni az ezo-gagyitól, mert sok idióta dolog kering ezotériára hivatkozva.
2015. szept. 1. 16:41
 9/28 anonim ***** válasza:
21%
Mert a normális válaszok nagyobb baromságok mint a hülye válaszok.
2015. szept. 1. 20:19
 10/28 Fish1 ***** válasza:
96%
Az előttem levők megválaszolták. Annyit tennék még hozzá, hogy szerintem a pontozás nem számottevő, ez nem tesz senkit sem többé, sem kevesebbé. Olvastam már kevés százalékot kapó emberektől tökjó dolgokat, és sok százalékot kapóktól is épületes baromságokat. :)
2015. szept. 1. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!