Honnan tudjatjuk biztosra, hogy valojaban, hogy a normalis emberi vilagban elunk?
Lehetséges, hogy mindannyian csak edényekben levő agyak vagyunk, s az is, hogy csak és kizárólag te létezel, mi csak a képzeleted szüleménye vagyunk. Az is lehet, hogy most kómában vagy, s ez az egész egy álom. Én azért nem szoktam ilyeneken gondolkozni, mert a lényegen nem változtat. :)
Egyébként ha szeretsz ilyeneken gondolkozni és van sok szabadidőd, ajánlom figyelmedbe a 13. emelet és a Mátrix című filmeket :)
Ha igaz a feltevésed, és ez csak egy virtuális világ, akkor az itteni válaszok jelentős többsége cáfolni/tagadni fogja ezt az elméletedet. Hiszen ők is a díszlet részei és a díszlet nem akarja, hogy rájöjj: nem valóságos semmi abból, ami körbevesz.
Ebben az esetben az én hozzászólásom is csak annak a jeleként jelenhet meg, hogy tudat alatt mindezek ellenére megpróbálsz kitörni ebből a virtuális világból...
"Amikor ejszaka alszunk lehet,hogy atkerulunk egy masik ugyanilyen vilagba."
Gondolom szoktál olyat álmodni, hogy álmodsz, felébredsz - de a valóságban még mindig álmodsz. És közben rájössz, hogy a "felébredésed" nem volt valódi ébredés.
Így képzelem el az életet is. Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy "felébredünk" ebből az életből, esetleg egy másik álomba.
"megfogott ez a kerdes amit egy tudos tett fel.Honnan tudjuk,hogy valojaban a normalis,rendes emberi vilagban elunk?"
Egy tudós... Aha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!