Ezen rengeteget gondolkoztam, tegyük fel orvosnak készülök tanulok több éve, közben a biológiai testemet fenntartom de töltöm azt az időt ami a létezésem rendelkezésére áll! Bármit is érjek el, építsek meg, éljek át a halálommal úgy is minden szertefoszlik megszűnik a biológiai illetve szellemi létem magyarul minden hiábavaló?! EGyátalán nem tudom azt hogy hogyan kerültem a "világba" ide a földre, ebben az országban ezen a széken amin most ülök mégis egy szisztematikus rendszer szerint működöm és része vagyok ennek? Ti mit gondoltok erről?
És arra kell kellene gyúrnod, hogy jelened legyen, amíg csak lehet.
2015. ápr. 20. 02:06
2/46 Ozmium42 válasza:
Nem megy még eléggé az a biológia, ha nem tudod, honnan jöttél, hogyan kerültél ide. A dolgokat két okból tesszük, az egyik az, hogy jól érezzük magunkat tőle, a másik pedig az, hogy később jól érezzük magunkat tőle. Értelme önmagában semmi, ha adsz neki értelmet te magad, akkor az lesz az.
2015. ápr. 20. 02:38
3/46 anonim válasza:
Ismerd meg Önmagad ;) Ha elindulsz az úton, minden kiderül.
2015. ápr. 20. 02:53
4/46 anonim válasza:
Tulajdonképpen ha belegondolok, akkor semmi, bár sokan jól megmagyarázzák, de sokféleképpen és ez csak valami megnyugtatásféle, hogy van értelme.
2015. ápr. 20. 08:45
5/46 anonim válasza:
Miért hisszük azt, hogy feltétlenül van célja sz életnek? Könnyen lehet, hogy az ember élete teljesen jelentéktelen, nincs semmi célja az Univerzumban. Attól, mert ez a gondolat számunkra baromi elkeserítő, még nem biztos, hogy nem így van.
Ezen Én is sokat gondolkodtam, és erre a következtetésre jutottam, mint amint Tommy Lee Jones elmond..
2015. ápr. 20. 09:46
7/46 anonim válasza:
A TEREMTŐ, tapasztalati úton történő önmegismerési folyamatában veszünk részt, saját akaratunkból. Röviden megfogalmazva.
2015. ápr. 20. 09:50
8/46 anonim válasza:
"A Teremtő nem véletlen adott az embernek szabad akaratot..." Nahmármost gondolkozzanak el ezen...Miért követne bárki is egy könyvet, ha megteremti a TEREMTŐ a szabad akaratot...akkor teljesen értelmetlen, és ellentmondásos az egész...
2015. ápr. 20. 09:52
9/46 anonim válasza:
Azért hogy minél jobban megértsük a körülöttünk lévő világot, felfedezzünk, minél magasabb szinte emeljük a szellemi és technológiai szintünket, majd a későbbiekben kiterjesszük elő helyünk és minél mélyebbre hatoljunk az ismeretlenbe, az ismeretlen univerzumban...
Én azért még kíváncsi lennék arra hogy x idő elteltével hol fogunk tartani, él e még az emberi faj 200-500-1000-5000 vagy akár néhány millió év múlva vagy mit érünk el akkorra...
Csak hasonlatként, a star trekben már pontosan nem emlékszem de azt hiszem a 29. században már képesek voltak az időutazásra időgépekkel és időrendőrséget is hoztak létre vagy mit... vagy a másik, a csillagkapuban az ősök több millió éves korukra elértek egy pontot amikor már tudatosan át tudták alakítani a testüket puszta energiává és úgy élni tovább... Tudom ezek csak filmek, sci-fik de kíváncsi vagyok hogy valóságban mit érünk el pl a 29. századra, vagy ha létezik még az emberi faj 1 millió év múlva hogy akkorra mit érünk el? Hol fogunk tartani?
2015. ápr. 20. 09:53
10/46 anonim válasza:
Az "Atomkorszakban" nem kérdés szerintem hogy mi lesz a kimenetele a dolgoknak, ha valamelyik nagyhatalom megmakacsolja magát, és megnyomja azt a bizonyos gombot...Volt már példa "hasonló" horderejű dolgoknak a történelem során...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!