Miért élünk? Mi a célja az emberi életnek?
Figyelt kérdés
Ezen rengeteget gondolkoztam, tegyük fel orvosnak készülök tanulok több éve, közben a biológiai testemet fenntartom de töltöm azt az időt ami a létezésem rendelkezésére áll! Bármit is érjek el, építsek meg, éljek át a halálommal úgy is minden szertefoszlik megszűnik a biológiai illetve szellemi létem magyarul minden hiábavaló?! EGyátalán nem tudom azt hogy hogyan kerültem a "világba" ide a földre, ebben az országban ezen a széken amin most ülök mégis egy szisztematikus rendszer szerint működöm és része vagyok ennek? Ti mit gondoltok erről?2015. ápr. 20. 01:51
11/46 Spilerke válasza:
Az életnek nincs különösebb célja. Az igazi kérdés az, hogy te életednek van e valamilyen célja? Ha te nem látod az életed értelmét, akkor nekünk miért kéne? Én tudom miért élek, te tudod miért élsz?
12/46 anonim válasza:
Az a biológiai halál mindenkinél biztos az energia azaz a lélek kérdése még fennáll, hogy létezik e
Kérdéses, hogy az energia a halállal eltávozik belőlünk és visszatér oda ahonnan jött vagy csak szimplán lekapcsolják a villanyt aztán jó éjszakát
13/46 anonim válasza:
Az élet célja maga az élet fenntartása és fennmaradása. Egy Tudatos Teremtő éppen azért teremtette az Univerzumot, hogy abban életet hozzon létre. Ennek célja az, hogy a Tudatos Teremtő megismerje az életen keresztül (háromdimenzióban és sokdimenzióban) Önmagát. Önmaga fenntartására hozta létre az Univerzumot, és abban az életet.
14/46 anonim válasza:
A halállal nincs vége az életnek! Halálunkkor a testünk meghal, de a lelkünk tovább él. A lélek örökkön örökké él. Mert a lélek energiából áll. Az energia pedig tudjuk, nem vész el, csak átalakul. És egy bizonyos idő után ismét leszületünk. Ez a reinkarnáció.
15/46 anonim válasza:
Sokat gondolkodok én is ezen de még mindig nem tudtam megfejteni. Jelenleg az én életemnek semmi értelme,vergődés az egész.
16/46 anonim válasza:
Töltsétek le a netről az alábbi megdöbbentő könyveket, amelyben a reinkarnációról és a lélek örökké való életéről írnak orvosok:
- Dr.Bruce Goldberg - Előző életek-jövendő életek
- Dr.Michael Newton - Lelkünk útja 1, 2, 3 könyv
17/46 anonim válasza:
Ha a természettudomány oldaláról nézad, akkor semmi.
Ha az ezotéria oldaláról nézed, akkor bármi.
18/46 anonim válasza:
Reinkarnáciüó, igen, ez az egyik magyarázat, node mi a bizonyíték rá, hogy igaz?
19/46 anonim válasza:
18-as! Talán ha beleolvasnál Dr.Bruce Goldberg - Előző életek-jövendő életek című könyvébe, akkor nem kellene ilyen kérdést feltenned! És ha átrágtad magadat rajta, akkor jöhet a keményebb téma, Dr.Michael Newton - Lelkünk útja 1, 2, 3 könyvei!
20/46 Ozmium42 válasza:
Ha tisztában lennétek az energia fogalmával, nem lenne nyitott kérdés, hogy lélek nem létezik, semmi nem távozik sehova, nincs semmi a halál után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!