Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért élünk? Mi a célja az...

Miért élünk? Mi a célja az emberi életnek?

Figyelt kérdés
Ezen rengeteget gondolkoztam, tegyük fel orvosnak készülök tanulok több éve, közben a biológiai testemet fenntartom de töltöm azt az időt ami a létezésem rendelkezésére áll! Bármit is érjek el, építsek meg, éljek át a halálommal úgy is minden szertefoszlik megszűnik a biológiai illetve szellemi létem magyarul minden hiábavaló?! EGyátalán nem tudom azt hogy hogyan kerültem a "világba" ide a földre, ebben az országban ezen a széken amin most ülök mégis egy szisztematikus rendszer szerint működöm és része vagyok ennek? Ti mit gondoltok erről?

2015. ápr. 20. 01:51
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
17%

Túl tudatlan vagy.

Nem számít minek készülsz mit csinálsz ezen a börtön bolygón. Jelenleg csak várni kell mire az emberek elég okosak lesznek világirányítók megdöntéséhez.

Az élet értelme a tapasztalás. Így mindenkinek a lehető legkiélvezettebben kéne leélni életét, úgy, másoknak is biztosítja ezt.

Ez az élet értelme.

A tested szétfoszlik, megszünik s mindent mit alkottál, de addig másoknak segíthetsz, jobbá teheted magadnak, másoknak életet( sok féle képpen), de a lelked hogy foszlana el? Energia nem tud foszlani.

Sosem halsz meg. Csak másik testet kapsz.

Amint a testedben nem tudsz érvényesülni, mert mint mondtad csak egy bióalapon működő fizikai energia halmaz, valamikor eléri a pontot mikor nem tudja magát fenntartani. Ilyenkor hagyod el a tested.

2015. ápr. 20. 20:08
 42/46 anonim ***** válasza:
0%

27# Önnfentartás hogyan lehetne értelem?

Gondolkozól néha???

A puszta létezés értelmére a PUSZTA LÉTEZÉS A VÁLASZ????

2015. ápr. 20. 20:11
 43/46 anonim ***** válasza:
0%
Ja amúgy nem tudod hogy kerültél ide. Ezek már nagyon nem kérdésedhez tartozóak így ha lenne kérdésed, valamit szeretnél kifejtettni/ többet megtudni róla írj privátot.
2015. ápr. 20. 20:13
 44/46 esopus ***** válasza:

Sok alapkérdésre az emberek önhibájukon kívül nem tudnak válaszolni de aki keres az talál.

Arra a kérdésre, hogy ,,miért élünk?"

A válasz az hogy ,,miért ne?"

2015. ápr. 20. 20:54
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

#34: gratulálok, nagyon ügyesen tudsz egyenlőségjeleket tenni olyan fogalmak közé, amiket nem értesz.

Nem javítom ki, amit írsz, mert nincs rajta mit javítani. Szó szerint értelmetlen az egész katyvasz, amit leírtál. Közhelyek és mellébeszélés, ez az igazi ezotéria. Az a vicces az egészben, hogy valószínűleg műveltnek, mélynek, nyitottnak és bölcsnek gondolod magad :D

Hát, kedves egészségedre.

2015. ápr. 21. 09:17
 46/46 anonim ***** válasza:
Hogy bányásszatok nekünk ritka fémeket.
2015. ápr. 21. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!