Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az normális, hogy látom az...

Az normális, hogy látom az emberek auráját?

Figyelt kérdés
Tudom, milyen emberek anélkül, hogy egy szót is váltanánk, pár perces szemtől szembeni beszélgetés után (mindegy, hogy milyen témában) ismerem a legrejtetteb félelmeit, vágyait, tudom, hogy éppen szorong, vagy kétejek között van... más szóval pár perc alatt jobban kiismerem mint önmagam. Bárkit. élőben e miatt senki sem tud nekem hazudni, vagy beadni valamit. Ha valaki velem beszél, célozgatnia sem kell, rögtön leveszem mit akar. Szerintetek normális ez? 26L

2015. aug. 17. 23:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
Persze, hogy az. Hülye aki nem látja.
2015. aug. 17. 23:56
 2/20 anonim ***** válasza:
41%
Az auralátás és az emberismeret más dolgok. Az aura egy energiagömb, ami állítólag körbevesz minden embert.
2015. aug. 18. 00:00
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Még szép h normális!
2015. aug. 18. 00:05
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Látsz világító fényt az emberek körül?:)

Egyébként én kíváncsi lennék arra hogy mit látsz belőlem

2015. aug. 18. 00:12
 5/20 anonim válasza:
100%
Astro showban gondolkoztal mar?
2015. aug. 18. 00:44
 6/20 anonim ***** válasza:
32%

én is így vagyok, de túlzás nélkül..csak a nagyon sugárzó embereket érzem, az összeset nem, még te sem, csak azt hiszed.

még fiatal vagy, van elég időd, hogy találkoz jónéhány emberrel, aki úgy beültet a hintába, mint annak a rendje.

azt meg végképp ne hidd, hogy senki nem tud neked hazudni.

az evolúció nagy ajándéka, hogy akár pislogás nélkül, mélyen a szemedbe nézve tudunk füllenteni, ha az érdekünk úgy hozza..

példa, amikor sikeresen ledumálom valakiről a bugyit..

én szóltam.

2015. aug. 18. 07:27
 7/20 anonim ***** válasza:
...hmmm...ez inkább dicsekvésnek, önreklámnak hangzik, ám aki kicsit is jártasabb az ÉLETBEN, az nem eszi ezt meg, ugyanis valójában nem tudod, hogy mit is látsz, (ha ugyan nem puszta képzelgés az)...javasolnám, hogy ismerkedj meg az ÉLET IGAZ TÖRVÉNYEIVEL, akkor lesz esélyed arra, hogy meg is értsed a látottakat, és helyénvalóan tudd értékelni azokat...azt el ne feledd, hogy a saját aurádon kersztül látod amit látsz, és ennek fényében máris át kell értékelned, azt amit látsz, attól függően, hogy a te lelkületed éppen milyen (színű, rezgésű)...és amit láthatsz, az is csupán pillanatnyi állapot lehet, mert ez folyamatosan változik a külső körülmények, és az alany hozzáállásának függvényében!...szóltam :)
2015. aug. 18. 09:00
 8/20 anonim válasza:
100%

Most biztos azt hitted hogy majd jönnek az olyan válaszok hogy "de jó neked" meg hogy csodálni fognak.

De hát...nem :))

Ez teljesen normális.

2015. aug. 18. 09:28
 9/20 anonim ***** válasza:
20%

És mi köze van ennek az aurához? -"Amúgy meg szép kis reklám lenne ez.

ismerem a legrejtetteb félelmeit, vágyait, tudom, hogy éppen szorong, vagy kétejek között van... más szóval pár perc alatt jobban kiismerem mint önmagam."

És mi van, ha meg akar dugni, mert az a vágya, teljesíted? :D

2015. aug. 18. 09:39
 10/20 anonim ***** válasza:

Kérlek, ezt fejtsd ki részletesebben:

"...anélkül, hogy egy szót is váltanánk, pár perces szemtől szembeni beszélgetés után..."

Hogyan beszélgettek pár percig anélkül, hogy egy szót is szólnátok egymáshoz?

Csak a jelbeszéddel kommunikálókra vonatkozik?

2015. aug. 18. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!