Normális dolog, hogy az emberek nem szeretnek dolgozni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 17:26
1/7 anonim válasza:
Normális. Az nem normális, ha magáért a kapálásért, söprögetésért, bérszámfejtésért dolgozik valaki örömmel.
2/7 anonim válasza:
Hát nem igazán, valamit nem árt dolgozni, csak az a durva, ha közbe panaszkodnak, hogy nincs munka.
3/7 anonim válasza:
Ha rühelli amit csinál akkor az.
4/7 anonim válasza:
Nem a munka szeretetével van a probléma, hanem az általa kapott nagy semmiért, amiből sosem lesz normális ház, sem normális autó, sem megtakarítás.
5/7 anonim válasza:
Mert nem találták meg azt, amire igazán vágynak, vagy pedig nem is volt lehetőségük rá, hogy megtalálják. Leírom a példámat. Mindig színházrendező és újságíró akartam lenni, anyuék nyilván mondták, hogy ilyen nincs.:)) Aztán lettem társadalomkutató és bibí, most filmet forgatunk a cégemnek és szoktam cikkeket is írni (tanulmányokat). Szóval az élet bejött, csak kicsit másként...:)
Én pl. lubickolok a munkámban, de nagyon sokat köszönhetek a családomnak, és magamnak, hogy erre lehetőségem van. Valószínűleg az utcaseprő sem erről álmodott, és érthető, hogy utálja csinálni....:/
27N
6/7 anonim válasza:
Normális, ha nem fizetik meg eléggé. Fogadjunk, hogy bárki a gyk-ról boldogan kapálna 8 órában havi 4-5 millióért, de valszeg egy szimpla miniszteri fizuért is.
7/7 anonim válasza:
A munka attól munka, hogy nyűg megcsinálni. Már nincs komenizmus, a munka nem erény. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!