Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az normális, hogy látom az...

Az normális, hogy látom az emberek auráját?

Figyelt kérdés
Tudom, milyen emberek anélkül, hogy egy szót is váltanánk, pár perces szemtől szembeni beszélgetés után (mindegy, hogy milyen témában) ismerem a legrejtetteb félelmeit, vágyait, tudom, hogy éppen szorong, vagy kétejek között van... más szóval pár perc alatt jobban kiismerem mint önmagam. Bárkit. élőben e miatt senki sem tud nekem hazudni, vagy beadni valamit. Ha valaki velem beszél, célozgatnia sem kell, rögtön leveszem mit akar. Szerintetek normális ez? 26L

2015. aug. 17. 23:49
1 2
 11/20 Ozmium42 ***** válasza:
49%

Energia gömb az eszed tokja :D

[link]

Kérdező: nem írtál semmit arról, hogy miféle aurát látsz. Viszont van egy szinesztézia nevű jelenség, amit nem kell túlságosan komolyan venni és túlmisztifikálni, az aura mítoszt valószínűleg ilyen ember találta ki.

[link]

2015. aug. 18. 12:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor kifejtem. Az emberek testbeszédéből azonnal leveszem, hogy hazudni akar nekem/rossz dolgot akar mondani/ mérges/ szomorú/ bármi hasonló. (Testbeszéd alatt ne gondoljatok nagy dolgokra. Maximum szaporább szemmozgásra,pislogásra, ilyenekre) Ha akár 2 szót beszélünk a hanghordozásábol kiderül mit akar pontosan. És néha sok más dolog is. Például: Aznap veszekedett, vagy kibékült valakivel, esetleg nagyobb sokk érte... és ezekből a jelekből öszzönösen pár masodperc alatt megismerem a lelki világát. (És nem a dicsekvés volt a szándékom. Bármilyen furcsa, csak a véleményetekre voltam kícáncsi)
2015. aug. 18. 18:11
 13/20 anonim ***** válasza:
12. Ezt rövid idő alatt bárki megtudja tanulni,de nem válaszoltál a kérdésünkre,hogy látod az emberek auráját?
2015. aug. 18. 20:30
 14/20 anonim ***** válasza:
56%
#13 Nem tudtad? Ránéz az ember karjára és ott van az aura. :D
2015. aug. 18. 21:00
 15/20 anonim ***** válasza:
60%
14. Valaki álljon az ember mögé egy lámával és én is meglátom az auráját :D
2015. aug. 18. 21:05
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
Teljesen normális. Bizonyos mennyiségű alkohol után tökéletesen látom én is ("Hisz az alkohol segíti az auralátást!" -mondta egy nagy ezotéria szakértő)
2015. aug. 18. 22:59
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
#15 Akkor te is auralátó vagy, mint a kérdező. :D
2015. aug. 18. 23:01
 18/20 anonim ***** válasza:
56%
*lámpát akartam írni,nem lámát,de így viccesebben jött ki :DDDDD
2015. aug. 18. 23:06
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
Már kezdtem azt hinni, hogy autó helyett lámával jársz. :D
2015. aug. 18. 23:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem,én csak lámpa helyett lámával világítok :/
2015. aug. 18. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!