Az normális, hogy látom az emberek auráját?
Figyelt kérdés
Tudom, milyen emberek anélkül, hogy egy szót is váltanánk, pár perces szemtől szembeni beszélgetés után (mindegy, hogy milyen témában) ismerem a legrejtetteb félelmeit, vágyait, tudom, hogy éppen szorong, vagy kétejek között van... más szóval pár perc alatt jobban kiismerem mint önmagam. Bárkit. élőben e miatt senki sem tud nekem hazudni, vagy beadni valamit. Ha valaki velem beszél, célozgatnia sem kell, rögtön leveszem mit akar. Szerintetek normális ez? 26L2015. aug. 17. 23:49
11/20 Ozmium42 válasza:
12/20 A kérdező kommentje:
Akkor kifejtem. Az emberek testbeszédéből azonnal leveszem, hogy hazudni akar nekem/rossz dolgot akar mondani/ mérges/ szomorú/ bármi hasonló. (Testbeszéd alatt ne gondoljatok nagy dolgokra. Maximum szaporább szemmozgásra,pislogásra, ilyenekre) Ha akár 2 szót beszélünk a hanghordozásábol kiderül mit akar pontosan. És néha sok más dolog is. Például: Aznap veszekedett, vagy kibékült valakivel, esetleg nagyobb sokk érte... és ezekből a jelekből öszzönösen pár masodperc alatt megismerem a lelki világát. (És nem a dicsekvés volt a szándékom. Bármilyen furcsa, csak a véleményetekre voltam kícáncsi)
2015. aug. 18. 18:11
13/20 anonim válasza:
12. Ezt rövid idő alatt bárki megtudja tanulni,de nem válaszoltál a kérdésünkre,hogy látod az emberek auráját?
14/20 anonim válasza:
#13 Nem tudtad? Ránéz az ember karjára és ott van az aura. :D
15/20 anonim válasza:
14. Valaki álljon az ember mögé egy lámával és én is meglátom az auráját :D
16/20 anonim válasza:
Teljesen normális. Bizonyos mennyiségű alkohol után tökéletesen látom én is ("Hisz az alkohol segíti az auralátást!" -mondta egy nagy ezotéria szakértő)
17/20 anonim válasza:
#15 Akkor te is auralátó vagy, mint a kérdező. :D
18/20 anonim válasza:
*lámpát akartam írni,nem lámát,de így viccesebben jött ki :DDDDD
19/20 anonim válasza:
Már kezdtem azt hinni, hogy autó helyett lámával jársz. :D
20/20 anonim válasza:
Nem,én csak lámpa helyett lámával világítok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!