Ti hisztek ebben a bevonzásos dologban?
ja és hiába gondoltam hogy majd "gondolataimmal bevonzom" a felpontozást, ez valamiért mégsem jött össze, szval részemről +1 az ellenvéleménynek..
#18-as voltam
"hogyha valamit nagyon szeretnél és sokat gondolsz rá, esetleg mondogatod, imátkozol érte, akkor az valahogy majd egyszer megtörténik"
Hiszek benne, de nem egészen ebben a formában.
én nem hiszem hanem tudom hogy létezik :) (bár sokak szerint itt úgy látom úgyis hazudok :D)
csak 1 történet a sok közül : örökbe fogadásra vártunk a férjemmel, minimum 2.5-3 évet mondtak várakozási időnek, ennek ellenére én majdnem minden este imádkoztam érte, sokat gondoltam is rá persze, milyen lesz majd egy babával stb... aztán 1 év után olyat álmodtam, hogy nem nekünk telefonáltak a TEGYESZ-ből hogy menjünk mert van egy baba, hanem egy ismerősömnek, hogy ő küldjön minket be, mert minket nem érnek el... férjemnek még reggel mondtam is milyen hülyeséget álmodtam, (hozzáteszem nagyon ritkán emlékszem az álmaira, és örökbe fogadással kapcsolatban soha nem álmodtam addig-vagy nem emlékeztem rá :) ) 2 nap múlva találkoztam ezzel az ismerősömmel és már amikor a kocsiba ültem volna be hogy indulok haza megállított és elkezdte mesélni, hogy képzeljem el van egy ismerőse aki babát vár, és örökbe akarja adni... ott abban a pillanatban még eszembe sem jutott, hogy az a baba a mienk is lehet, hanem hazafelé a kocsiban állt össze a kép, hogy ez az álom nem véletlen volt :) Megálmodtam "megüzenték nekem", hogy akiért imádkoztam ott van... a vége a történetnek: nyílt örökbe fogadással lassan 2 éves a kisfiúnk :) (amiért persze tenni is kellett: felvenni a kapcsolatot az anyával, elmenni a tegyeszbe elintézni, hogy nyílt örökbe fogadással a mienk lehessen - tehát az egy dolog, hogy az ember próbál bevonzani valamit, azért hogy a végén tényleg megtörténjen az amire vágyik, tenni is kell, itt talán azt mondanám az a leghelyesebb megfogalmazás, hogy higgyünk a megérzéseinknek - gondolatainknak, merjünk lépni, mert az vezet el a vágyainkhoz, a gondolatok nem véletlenül jönnek :) )
#28, kedves:
Esetleg szervezhetnénk egy előadást, évek óta babát váróknak, gyógyíthatatlan betegeknek, kilátástalan anyagi helyzetben lévőknek, családjukat elvesztőknek, hogy is kell pozitívan gondolkodni, "bevonzani" a "dolgokat". Valószínűleg mind-mind szarul csinálja, de szerencsére van aki ezt el tudja mondani nekik!
Köszi!
Kedves MaxRock! Aki nem hisz benne teljesen felesleges előadást tartani róla :) Aki hisz benne tudja hogy kell "használni" - de a lényeget amúgy is leírtam... olvasd el az utolsó zárójeles mondatomat :) - mellesleg elég elolvasni hozzá a vonzás törvénye című könyvet - 7 évvel ezelőtt egyedülálló anya voltam (van egy saját gyermekem is) hitellel a nyakamon, elég kilátástalan helyzetben... ekkor került a kezembe a könyv és engem elgondolkodtatott, sőt arra késztetett, hogy végiggondoljam az életem mi mért is történhetett ha a vonzás létezik... bármilyen hihetetlen minden a helyére került :) jelen pillanatban házas vagyok, jó anyagi körülmények között élek, és ami tervem van még az elkövetkező években is kezd kirajzolódni, kezd beindulni a szál amin el kell indulnom ahhoz, hogy ez teljesüljön...
De tudod én nem akarok megtéríteni senkit, nem akarok senkit erre rábeszélni, én tudom hogy van és használom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!