Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek ebben a bevonzásos...

Ti hisztek ebben a bevonzásos dologban?

Figyelt kérdés
Mostanában rengeteg helyen ezt hallom, sok embertől, olvastam is róla, hogyha valamit nagyon szeretnél és sokat gondolsz rá, esetleg mondogatod, imátkozol érte, akkor az valahogy majd egyszer megtörténik. Ez szerintetek igaz? Van valakinek személyes tapasztalata? Ha igen, szívesen olvasom.
2016. jan. 24. 15:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
52%

ja és hiába gondoltam hogy majd "gondolataimmal bevonzom" a felpontozást, ez valamiért mégsem jött össze, szval részemről +1 az ellenvéleménynek..

#18-as voltam

2016. jan. 24. 18:01
 22/32 anonim ***** válasza:
26%
Ez csak beetetés! Miért változna úgy a világ, ahogy akarod?! Ez ellentmond a józan észnek! Mondjuk, ha nagyon akarsz egy atombombát, és sokat gondolsz rá, akkor nemhiszem, hogy egy reggel, már a garázsodban fog lenni! De én nem szólok bele mások életébe, úgyhogy higgy amit akarsz, de az nem biztos, hogy segíteni fog!
2016. jan. 24. 18:34
 23/32 anonim ***** válasza:
74%
22: De pont nem erről szól, hogy elképzelsz valamit és ott terem nálad. Nem is tárgyakról, tárgyias dolgokról van szó. Szóval a te példád nem igazán illik ide.
2016. jan. 24. 18:36
 24/32 anonim ***** válasza:
Nem, és akinek egy csepp esze is van, az tudja, hogy marhaság. Ha akarsz valamit, azért tenned is kell, vagy minimum szerencsére van szükséged.
2016. jan. 24. 18:38
 25/32 anonim ***** válasza:
66%
Na persze. Csakhogy a teremtő elme, Schrődinger macskája és az elektronfelhő, hullám<>részecske állapotból pont azt szokták itt levezetni az okosok, hogy ott lesz az a nyüves atombomba. Sőt, ha nem nézünk oda, a hold sincs ott :-)
2016. jan. 24. 18:44
 26/32 anonim ***** válasza:
Miért ne! Elképzelhető hogy tudat alatt, az ember mindig olyan döntések felé hajlik, hogy elöbb utobb sikerüljön elérnie a céllját.
2016. jan. 26. 00:19
 27/32 anonim ***** válasza:

"hogyha valamit nagyon szeretnél és sokat gondolsz rá, esetleg mondogatod, imátkozol érte, akkor az valahogy majd egyszer megtörténik"

Hiszek benne, de nem egészen ebben a formában.

2016. jan. 26. 09:30
 28/32 anonim ***** válasza:
58%

én nem hiszem hanem tudom hogy létezik :) (bár sokak szerint itt úgy látom úgyis hazudok :D)

csak 1 történet a sok közül : örökbe fogadásra vártunk a férjemmel, minimum 2.5-3 évet mondtak várakozási időnek, ennek ellenére én majdnem minden este imádkoztam érte, sokat gondoltam is rá persze, milyen lesz majd egy babával stb... aztán 1 év után olyat álmodtam, hogy nem nekünk telefonáltak a TEGYESZ-ből hogy menjünk mert van egy baba, hanem egy ismerősömnek, hogy ő küldjön minket be, mert minket nem érnek el... férjemnek még reggel mondtam is milyen hülyeséget álmodtam, (hozzáteszem nagyon ritkán emlékszem az álmaira, és örökbe fogadással kapcsolatban soha nem álmodtam addig-vagy nem emlékeztem rá :) ) 2 nap múlva találkoztam ezzel az ismerősömmel és már amikor a kocsiba ültem volna be hogy indulok haza megállított és elkezdte mesélni, hogy képzeljem el van egy ismerőse aki babát vár, és örökbe akarja adni... ott abban a pillanatban még eszembe sem jutott, hogy az a baba a mienk is lehet, hanem hazafelé a kocsiban állt össze a kép, hogy ez az álom nem véletlen volt :) Megálmodtam "megüzenték nekem", hogy akiért imádkoztam ott van... a vége a történetnek: nyílt örökbe fogadással lassan 2 éves a kisfiúnk :) (amiért persze tenni is kellett: felvenni a kapcsolatot az anyával, elmenni a tegyeszbe elintézni, hogy nyílt örökbe fogadással a mienk lehessen - tehát az egy dolog, hogy az ember próbál bevonzani valamit, azért hogy a végén tényleg megtörténjen az amire vágyik, tenni is kell, itt talán azt mondanám az a leghelyesebb megfogalmazás, hogy higgyünk a megérzéseinknek - gondolatainknak, merjünk lépni, mert az vezet el a vágyainkhoz, a gondolatok nem véletlenül jönnek :) )

2016. jan. 26. 21:51
 29/32 anonim ***** válasza:

#28, kedves:

Esetleg szervezhetnénk egy előadást, évek óta babát váróknak, gyógyíthatatlan betegeknek, kilátástalan anyagi helyzetben lévőknek, családjukat elvesztőknek, hogy is kell pozitívan gondolkodni, "bevonzani" a "dolgokat". Valószínűleg mind-mind szarul csinálja, de szerencsére van aki ezt el tudja mondani nekik!

Köszi!

2016. jan. 27. 13:39
 30/32 anonim ***** válasza:

Kedves MaxRock! Aki nem hisz benne teljesen felesleges előadást tartani róla :) Aki hisz benne tudja hogy kell "használni" - de a lényeget amúgy is leírtam... olvasd el az utolsó zárójeles mondatomat :) - mellesleg elég elolvasni hozzá a vonzás törvénye című könyvet - 7 évvel ezelőtt egyedülálló anya voltam (van egy saját gyermekem is) hitellel a nyakamon, elég kilátástalan helyzetben... ekkor került a kezembe a könyv és engem elgondolkodtatott, sőt arra késztetett, hogy végiggondoljam az életem mi mért is történhetett ha a vonzás létezik... bármilyen hihetetlen minden a helyére került :) jelen pillanatban házas vagyok, jó anyagi körülmények között élek, és ami tervem van még az elkövetkező években is kezd kirajzolódni, kezd beindulni a szál amin el kell indulnom ahhoz, hogy ez teljesüljön...

De tudod én nem akarok megtéríteni senkit, nem akarok senkit erre rábeszélni, én tudom hogy van és használom... :)

2016. jan. 27. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!