Ti hisztek ebben a bevonzásos dologban?
Igen hiszek benne mivel rengetegszer bejött,persze tenni is kell a dolgokért de tényleg nincs lehetetlen.
Ajánlom Szabó Péter videóit.
"AZT KAPOD, AMIRE GONDOLSZ, AKÁR AKAROD AZT AKÁR NEM."
(Esther & Jerry Hicks)
Tőlük is olvass könyveket és majd megérted...
Én igen.
De nem úgy kell elképzelni, hogy valamire gondolok és hip-hopp másnap megtörténik.
De volt olyan, hogy csináltam ilyen kívánságlista félét, hogy x év múlva hol szeretnék tartani. Szinte minden összejött. Tettem rá képeket is. És pl. van, ami szinte pont olyan, mint a megálmodott képek. De nyilván ez azért van, mert tudatosan és tudat alatt is abba az irányba haladtam, amire vágytam.
Az is igaz, hogy ha negatív vagy, akkor a rossz dolgokat veszed észre és nem látod meg a lehetőségeket. Ha pozitív vagy, akkor könnyebben veszed az akadályokat.
Olyan is volt, hogy valakire nagyon sokat gondoltam és megszaporodott a véletlen összefutások száma.
Szóval van benne valami.
De ez nem csoda, szerintem inkább az van benne, hogy tudat alatt is arra irányítod magad, mint amit elképzeltél.
igaz, én már tapasztaltam is.
Konkréten volt egy lány, aki nem akart tőlem semmit többször is elmondta, össze is jött mással, én persze mindig hittem benne hogy az enyém lesz, folyton arra gondoltam hogy éppen most pl eszik és rám gondol, vagy elképzeltem miket csinálhat, és miért gondol rám. Elképzeltem rengetegszer, hogy ő most épp mire kell hogy gondoljon. Arra gondoltam hogy ő éppen most erről meg arról kell hogy álmodjon. Hittem benne hogy ő a legjobb nő a világon. Elképzeltem többször is, hogy arra gondol éppen hogy szeret engem, és nem akar mást. Puszilgattam a telefonomon őt(bármilyen gyerekes dolog is), és elképzeltem hogy ő most épp alszik, és amikor felkel rám kell rögtön gondolnia. Szóval is mindent.
Aztán később ő keresett, hogy mi lenne ha megpróbálnánk...azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!