Ti hisztek ebben a bevonzásos dologban?
Azt nem értem, hogy ha a kérdező feltesz egy kérdést és egyesek erre úgy válaszolnak, hogy ennek szerintük nincs alapja, akkor azt miért kell lepontozni?
Azért mert objektíven cáfolnak az nem lehet egy vélemény? Ha elmondják, hogy nekik ez nem jött be ez a bevonzás dolog (és tegyük fel hogy ez netán még igaz is), akkor az miért rosszabb, mint az aki azt hazudja, hogy neki ez bizony bejött???
Ennyire irracionálisak vagytok (tisztelet a kivételnek).
Tudom, ez a válasz is bőven le lesz pontozva, de nem érdekel, aki csak emiatt pontoz le az bekaphatja..
8: Hogy jön ide az asztrológia meg a jóslás meg hasonlók?
Nekem is működött, nem jártam se jósnál, se másnál, és bőven magasabb a végzettségem a 8 általánosnál, sorsom sem kilátástalan, sőt, kifejezetten szerencsésnek mondhatom magam.
Nem működött és nem is fog soha!
Ez tény.
És ez azért biztos, mert a "hívek" mindent ki tudnak vele magyarázni.
11: Azért mert a baromság és csak a szerencsétlen emberek hisznek benne nem objektív válasz.
Én olyat nem láttam, hogy valaki leírta volna, hogy neki ez és ez a tapasztalata ezzel és ezért nem hisz benne. De lehet, hogy nem olvastam figyelmesen el minden választ. Ez utóbbival semmi gond. De az ilyen csípőből odavágok valami beszólást típusú válaszok nekem nem jönnek be.
#14-es
"Azért mert a baromság és csak a szerencsétlen emberek hisznek benne nem objektív válasz. "
Idézem az #1-es válaszát miszerint: "Nem. Minimum tettekre van szükség. A gondolataiddal max. a személyiségeden tudsz korrigálni."
Ez mitől nem objektív? Nem lehet empirikus módszerrel kialakított vélemény? (Akik lepontozták nem írták meg hogy miért nem..) Esetleg másokat szid vele?
Teljesen korrekt válasz, mégha ellentmondó is, mégis szinte nulláig le lett pontozva..
Pont emiatt kezdik sokan azt hinni, hogy az Ezotériával foglalkozó emberek nemhogy nyitottak (ahogy sok ezotériával foglalkozó ember hiszi magáról), de éppen ellenkezőleg, hihetetlenül tudatlanok, más nézetekkel esetleges bizonyítékokkal szemben abszolút elutasítóak, észérvekkel vagy logikus érveléssel meggyőzhetetlenek...
És ahogy megjósoltam, előző válaszom tényleg le lett pontozva, pedig csak arra a kérdésre utalt, hogy miért pontoz le egy olyan tudatlan, aki még ellenvéleményt sem hajlandó megfogalmazni, de úgy néz ki, ebben a témakörben a többség értelme sajnos nem felel meg egy minimális elvárásnak sem (tisztelet a kivételnek!), vagy csak nem akarnak értelmes vagy szakszerű vitát kezdeményezni, mert sejtik, hogy tudás nélkül amúgyis elbuknák..
Szerintem az 1. ezért lett lepontozva.
"A gondolataiddal max. a személyiségeden tudsz korrigálni."
Hiszen pont az a lényeg, hogy a gondolatoktól, ha azok pozitívak, akkor jobban észreveszed a pozitív dolgokat, lehetőségeket. Nem a személyiséged változik csak meg, hanem az egész világ.
19-hez kiegészítés.
Egyébként én nem foglalkozom ezotériával. De nekem akkor is működik ez a pozitív-negatív dolog.
A tv-ben látható jósokat, akárkiket meg ne keverjük ide. Az egyértelmű lehúzás és pénzszerzés. Ettől még lehetnek olyan technikák, amelyek segítik az életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!