Kiskorom óta nincs olyan időszak amikor ne lenne részem kissebb-nagyobb természetfeletti dologban részem. Többi lent?
Figyelt kérdés
Mélyen belevetettem magam a témába és ahogy olvastam nagyon sok dolgot az olyan emberekről akik tapasztaltak hasonlókat valójába rájöttem ahogy elgondolkoztam rajta, velem amiket írnak minden megtörtént ami szellemekkel kapcsolatos. Mármint mikor a szellemek tudatják hogy ittvannak azokra a lehetőségekre gondolok. És én érzem az ilyet, mindig történik velem valami olyan amit egyszerűen nemlehet megmagyarázni. Mi a teendő?2015. jan. 1. 20:20
2/3 Legoman válasza:
Velem is ilyenek történnek. Olyanok történtek már velem, olyan szellemekkel találkoztam már, hogy amikor elmeséltem ezeket valakinek, ő azt mondta volna, hogy már szívrohamban meghalt volna, vagy az őrületben.
Egyszerűen csak jobban vonzod az ilyen dolgokat, és fogékonyabb vagy a szellemekre is, ezt ők is tudják, ezért keresnek fel téged. Én elszoktam a zavarókat küldeni.
3/3 anonim válasza:
Valamelyik előző életedben közel álltál ezekhez a dolgokhoz, ezért ebben az életedben már gyakorlás nélkül is kevésbé működik a két világ között felállított fal. A tehetség nem más, mint előző élet tapasztalata. A helyedben neki állnék meditálni, neked könnyű dolgod lenne a fent említettek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!