Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egyedül vagyok azzal, hogy...

Egyedül vagyok azzal, hogy nemhiszek ebben a nullsíkos dologban?

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 21:38
 1/9 x) ***** válasza:
100%

Sosem vagy egyedül :D

És egyébként az önálló gondolkodásra képes emberek, akik nem dőlnek be egy cikknek csak mert szépen van megfogalmazva azok nem hisznek benne. Másrészről kb minden szóba került szervezet megcáfolta hogy létezne nullsík, azt meg még inkább hogy át fogunk lépni.

2012. dec. 16. 21:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Végre egy normális és épp eszű ember!!!Szerintem hét nappal elötte mar nem a leszarása környékén állnánk..
2012. dec. 16. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Ahogy Michael Jackson is énekelte:You are not alone :D
2012. dec. 16. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül. Hónapok óta rendre beírom, hogy ez az egész világvége-frász minden észérvet nélkülöző hülyeség. Arra sem érdemes, hogy az ember ne higgyen benne. Ellenérveket nem lehet írni, ment mellette sincsenek érvek.
2012. dec. 16. 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Én ebben hiszek.

2012. dec. 17. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
végre normális kérdező és normális kommentelők
2012. dec. 17. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nullsík nekem valahol matematikai képtelenség. Meg nyelvi és matematikai paradoxon. Meg néhány ember agyszüleménye, de ennél nem több. Most ugyanolyanok az emberek, mint amikor 1666-ban várták a világvégét. Csak akkor még nem volt internet, és a mostaniak meg vannak győződve arról, hogy ők sokkal felvilágosodottabbak, mint a 346 évvel ezelőtt élt emberek. Pedig dehogyis!
2012. dec. 17. 16:34
 8/9 anonim válasza:
44%

Én először, mikor olvastam, beszartam. Aztán megláttam az oldal nevét, amit linkeletek (világvége 2012) meg hogy az oroszoktól származik az elmélet, és megnyugodtam. Mindem idegroncsoló tény az oroszoktól származik, mindem creepypasta s minden ökörség. -_-"

14/L

Üdv: Bea.

2012. dec. 17. 21:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez akkora baromság, mint az érintőképernyős telefonok. (Ezzel most ne foglalkozzatok! :D) Amúgy meg, túléltük - mintha amúgy nem éltük volna túl -, kíváncsi vagyok, hogy milyen fejet vágott a sok idióta, amikor kiderült, hogy nem lesz semmilyen áramszünet! :D
2013. febr. 28. 16:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!