Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent, hogy sötétség van...

Mit jelent, hogy sötétség van a szívembe, és a sötétség felé tartok?

Figyelt kérdés
A vonaton mondta nekem egy ipse, amikor beszélgetünk. A szavaival élve "sötét vagyok és a sötétség felé tartok".

2016. jan. 15. 15:33
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Hát az ilyenek inkább a boldogok házában kéne lennie, nem az utcán. Ha nem is pokolfajzatnak, de hívtak már démonnak sátánnak földönkívülinek halálnak. De konkrétan az utcán még senki sem szólt be így nekem. Hát eléggé bizarr lehetett. :D Nem nagyon érdekel, ha megtalálják ezt a gyengepontomat, mert ezt nem nevezném gyengeségnek. Zavarni persze, hogy zavar, de nem akarnék másmilyen lenni, mintamilyen vagyok. Ezt úgy érts, hogy mondjuk nem szeretek vidám arcot vágni, amikor nem is vagyok az. Az egy hazugság lenne.
2016. jan. 19. 16:12
 22/22 A kérdező kommentje:
Bolondok házában...
2016. jan. 19. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!