Elképzelhető, hogy máris a sötétség korát éljük, csak nem tudunk róla?
Sokszor érzem azt, hogy a gonosz birodalma egyesült a Földdel. Nem tartom kizártnak, hogy embernek álcázott démonok járnak közöttünk és a technológiájuk, valamint a szellemiségük is vegyült a miénkkel. Rengeteg emberen veszek észre furcsaságokat és feltűnő számomra a sok technológiai és értékrendbeli változás, a mostanában készült gépekről pedig mindig az jut eszembe, hogy mintha nem is ebből a világból származnának.
Úgy tudom, hogy a második világháborúban a friccek sem a mérnökeiknek köszönhették a technológiai fölényüket, hanem bizonyos alvilági szálaknak.
Nem tudom, hogy ez csak valami beteg paranoia, vagy jól látom a dolgokat, mindenesetre szeretném megtudni, hogy igaz-e a feltevésem. Ha már tényleg a sötétség birodalmában élek, akkor legalább tudjak róla, hogy tényleg ott élek. Nyilván sokan a válsággal magyarázzák a dolgokat, de szerintem ennél több van itt.
Szóval lehetséges, hogy a gonosz birodalma már itt van és egyesült a világunkkal?
Elvesztetted a hitedet.
Egyébként ez a sötétség meg fényesség dolog... hullámzik az egész világban és sosem lesz olyan, hogy örök jó, örök rossz világ. Mindig változik. A világ változik. Alapvetően a jó és a rossz aránya harmóniában van (néha kibillen, de ez természetes), sőt, igazából ezeket a szavakat is csak az emberi agy szülte. Nem létezik jó vagy rossz.
Van egy film Az [link] amely elvileg ezt akarja leleplezni, amit írtál. A rendező & forgatókönyv író John Carpenter egy Illuminati szabadkőműves beavatott volt, tehát tudott valamit.
Ez eléggé egybevág azzal a David Icke elképzeléssel, amit az alakváltó idegenekről tudunk
Mit jelent, az hoy "Rengeteg emberen veszek észre furcsaságokat "?
Köszönöm az eddigi válaszokat, utánanézek a filmnek.
Az embereknél ezeket a furcsaságokat észleltem: néhánynál extrém magas hőkisugárzás, viselkedésbeli anomáliák (pl. valaki egy hétig hozzám se szól, aztán úgy rámtapad, hogy le se tudom vakarni, mindenhova követni akar), furcsa reakciók (pl. váratlan helyzetekben rendkívüli mértékű indokolatlan dühkitörés). És ezeket nem egyetlen embernél tapasztaltam. Kapásból ennyi jut eszembe.
Válaszd a jó oldalt.Ahol fény van árnyék is.Tedd hasznossá
Magad és akkor nem fogsz ilyen butaságokon agyalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!