Elképzelhető, hogy máris a sötétség korát éljük, csak nem tudunk róla?
Sokszor érzem azt, hogy a gonosz birodalma egyesült a Földdel. Nem tartom kizártnak, hogy embernek álcázott démonok járnak közöttünk és a technológiájuk, valamint a szellemiségük is vegyült a miénkkel. Rengeteg emberen veszek észre furcsaságokat és feltűnő számomra a sok technológiai és értékrendbeli változás, a mostanában készült gépekről pedig mindig az jut eszembe, hogy mintha nem is ebből a világból származnának.
Úgy tudom, hogy a második világháborúban a friccek sem a mérnökeiknek köszönhették a technológiai fölényüket, hanem bizonyos alvilági szálaknak.
Nem tudom, hogy ez csak valami beteg paranoia, vagy jól látom a dolgokat, mindenesetre szeretném megtudni, hogy igaz-e a feltevésem. Ha már tényleg a sötétség birodalmában élek, akkor legalább tudjak róla, hogy tényleg ott élek. Nyilván sokan a válsággal magyarázzák a dolgokat, de szerintem ennél több van itt.
Szóval lehetséges, hogy a gonosz birodalma már itt van és egyesült a világunkkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!