Mit jelent, hogy sötétség van a szívembe, és a sötétség felé tartok?
Figyelt kérdés
A vonaton mondta nekem egy ipse, amikor beszélgetünk. A szavaival élve "sötét vagyok és a sötétség felé tartok".2016. jan. 15. 15:33
1/22 A kérdező kommentje:
Gondolom nem agyilag vagyok sötét.
2016. jan. 15. 15:35
2/22 A kérdező kommentje:
Bár ez sem kizárt
2016. jan. 15. 15:36
4/22 MGéza válasza:
Nem Jehova tanúja vagy más aktuális térítő szekta tagja volt az ipse véletlenül? Nyugodj meg, szerintük akkor is a sötétség felé tartasz, ha egyébként tisztességes életet élsz és csakis általuk üdvözölhetsz. Persze csak akkor, ha rendesen fizeted a tizedet...
5/22 anonim válasza:
Miről beszéltetek? Fontos lehet az előzmény, de azért sztem elég egyértelmű.
6/22 MGéza válasza:
5: Hát igen, az előzményekről nem tudunk semmit. Mondjuk pár embernél az is elég a gyógyszer elgurulásához, hogy valaki hogy néz ki, nem is kell hozzá tenni semmit. Tényleg kérdező, volt valami konkrét előzmény?
7/22 A kérdező kommentje:
Hát én elregéltem neki az életemet. Valójában ő kezdeményezte az egész beszélgetést. És egyértelműen látszott rajta, hogy vallásos. Elmondtam neki, hogy mit látok az egyik szememmel, és agysérülésem volt néhány évvel ezelőtt. Ő ezekre azt reagálta, hogy sötétség van a szívembe és sötét vagyok, és istenfelé kéne hoznom, hogy megváltást kapjak, különben elnyel a sötétség.
2016. jan. 15. 18:04
8/22 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy sokan meghalnak körülöttem, de gyorsan túl teszem magamat ezeken, ő pedig azt válaszolta, hogy ezeket én vonzom be.
2016. jan. 15. 18:07
9/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy átkozott vagyok, vagy én vagyok az átok.
2016. jan. 15. 18:08
10/22 anonim válasza:
Tehát afféle megmondóember volt. Ne törődj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!