Mit jelent, hogy sötétség van a szívembe, és a sötétség felé tartok?
"Elmondtam neki, hogy mit látok az egyik szememmel"
Egészen pontosan mit látsz a szemeddel, amit neki is taglaltál?
Nyugodj meg. Nekem egy ipse az utcán egyszer spontán azt kezdte kiabálni, hogy egy "pokolfajzat" vagyok, és a pokolból jöttem fel érte, takarodjak vissza a pokolba, meg hasonlók. Holott azt mondják, olyan arcom van, mint egy bébifókának (ami azért valljuk be, nem túl ijesztő). Hogy miért engem szemelt ki, fogalmam sincs.
Sajnos rengeteg olyan vallási fanatikus van, aki mindenben istent vagy ördögöt lát, és semmi mást nem fogad el. Ezek nem feltétlenül buta emberek. Vannak köztük meglepően okosak és műveltek, de néhány olyan, mintha agymosáson esett volna keresztül, és a körülötte világot csak fekete-fehérben, csak istennel és sátánnal képes magyarázni. Ráadásul az ilyen emberek kényszert éreznek arra, hogy téged is magukhoz hasonlatossá tegyenek. Ha kell, ennek érdekében ijesztgetnek is. Amelyik okosabb, nem úgy csinálja, mint az én utcán ordítozó alanyom (akinek valószínűleg volt valami pszichés problémája is), hanem sokkal megfontoltabban. Te felfedted előtte egy gyengeséged, egy pontot az életedben, ami téged egyébként is nagyon zavar, ő pedig élt a helyzettel, és elkezdett mindenfélét belemagyarázni. De ezt bármivel elő lehet adni, akár ősi maja istenségekkel is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!