Hisztek a démonokban? Valamint abban is hogy egyszer a sötetség felemészti a világot?
Figyelt kérdés
Én hiszek bennük,a nevem Toby,az álmaimban Sarael - egy nemes démon megjelenik nekem,és mint egy babát cérnán lógat....csak az a gond hogy ahogy lógat úgy mozgok alva.2015. aug. 4. 22:16
2/9 anonim válasza:
Kedves Sarael! Tobyt nem fogják bántani.
4/9 A kérdező kommentje:
Uccsó mért vagyok buta ? :S
2015. aug. 4. 23:00
5/9 anonim válasza:
Igen. És a Lángoló Légió egyszer úgyis mindent uralma alá fog hajtani. Vagy most összekevertem ezt egy másik univerzummal? :D
6/9 anonim válasza:
Én nem hiszek bennük, mert csak a filmekben léteznek és a skizofrének fejében. A sötétség már régóta emészti a világot, mert sok a sötét középkori ember a világban, aki még mindig a középkorban él.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát figyi mindenki az hiszi amit akar.... én csak tudni akarom ki hiszi azt amit én
2015. aug. 6. 13:47
9/9 anonim válasza:
nem emészti fel.
az angyalok és démonok között nincs harc, sosem volt harc.
a démonok is munkások, csak sötét a szakterületük.
ahogyan a maffia is a kormánynak dolgozik, és tejel, az alvilág is istennek dolgozik isten elvárásai szerint.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!