Hiszek a démonokban, angyalokban, természetfeletti lényekben, de nem hiszek Istenben. Vagy ha ezekben hiszek Istenben is kellene?
Köszönöm a válaszod utolsó! Éppen az, hogy nem szeretnék vallásos lenni. A papok a legnagyobb álszentek. Bárki leszólhat emiatt, de nekem ez a véleményem.
A reinkarnációban is hiszek, de akkor mi van a szellemekkel?
Na mindegy ez már ehy másik kérdés.
Isten nem egy személy. Ő a teremtő és a teremtés is egyben.
Képzeld el úgy mint egy vödör vizet. A víz felosztja magát. Először teremtő társakra, az angyalokra, illetve különböző teremtő társakra, mint a 4 elemet megtestesítő természet szellemekre: koboldok, sellők, manók és tündérek.
Belerakja önmagát egy testbe miután megteremtették az angyagot. Az angyalokat felosztja két részre, hogy le legyen kinylava mindig a segge. Az egyik segít a játékban, a másik meg(démonok) pedig mindig gáncsolni akar.
Nem egy SZEMÉLY! "Ő" minden! Hogy jobban érthető legyen én most magamhoz beszélek. Mindenhonnan te saját magad nézel szembe önmagaddal.
Semmi nem marad titokban. A harmónia egy alapelv. Ha az egyik része rosszalkodik a másikkal, akkor hogy az egyensóly helyre álljon, elintézi hogy az a darabja megtanuluja a leckét. Azt nevezik karmának.
Egy vallás sem képviseli őt teljes egészében.
Az élet egy játék. Aki azt hiszi hogy majom az őse azt sajnálom.
A köztudatban élő szellemek itt ragadt társaink. Nem tudnak elszakadni az angyagtól. Valami ide köti őket. Mint pl próbálja felvenni a kapcsoaltot velünk. Vagy rajtunk kiélni magát. Mint pl sex, stb. Mert amit te érzel, azt ő is fogja.
A másik amiért még itt maradnak, az az hogy azt hiszik a halállal vége. A földbe rohadnak el. Ez a belső korlát leárnyékolja az asztrál világot számára és addig fog kóborolni, amig nem enged a hívásnak és eljut a felismeréshez.
Szerintem van benne valami, amit a #4-es mond. Annak ellenére, hogy ki nem állhatom az ipsét egyetértek vele. :D
Ha jobban belegondolunk a szellemek, démonok és Isten/Sátán, ahogy az összes többi vallás is csupán az ember vélekedése a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!