Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta érzem hogy valaki követ, és egyszer azt csináltam, hogy egyedül voltam itthon, és mindent kikapcsoltam, és becsuktam a szemem. Akkor azt éreztem, hogy közeledik felém, de egy idő után már olyan furcsa érzésem támadt, hogy kénytelen voltam újra kinyitni a szemem. És még az van, hogy hallom az elektromos tárgyak "hangját" (vagyis frekvenciáját vagy hogy kell ezt mondani). Akárhova megyek pl. Mediamarkba ott is hallom.

2015. máj. 17. 08:53
 1/5 Legoman ***** válasza:

Mondd meg annak, aki követ, hogy hagyjon téged békén.

De persze csak, akkor ha félsz tőle, vagy félelmet kelt benned stb.

Ha jó érzésed van, akkor hagyd. :)

2015. máj. 17. 09:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Félek tőle, de érzem hogy nem akar bántani, de szerintem ha elküldeném akkor feldühödne...
2015. máj. 17. 09:38
 3/5 Legoman ***** válasza:
Azért küldd el, vagy szólj rá, hogy ne kövessen.
2015. máj. 17. 09:43
 4/5 VaTa94 ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni, vagy küldd el, vagy állj meg a házatok/lakásotok kapujában és mondd azt mint a Gandalf, hogy itt úgyse jössz át. Az elektromos tárgyaknak nem a frekvenciáját hallod, hanem azt, hogy ezekben álltalában vannak adapterek transzformátorok és azok zúgnak mikor áram alatt vannak. Ezt szerintem mindenki hallja...
2015. máj. 17. 14:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. máj. 17. 17:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!