Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Alvásparalízis?

Alvásparalízis?

Figyelt kérdés
Hason, félig oldalt feküdtem az ágyamon befele fordulva, éppen felkeltem és nem tudtam mozogni. Tudtam, hogy paralízisem lehet, de eddig ilyet nem éltem át még, csak olvastam róla, mert meséltek hasonlót. Azon gondolkoztam, hogy na most, ha valaki bejönne kiakadna, azt hinné, hogy meghaltam. Lépteket hallottam, egyre hangosabb volt, felém közeledett valaki. Azt hittem édesanyám, de anyu már nagyon öreg, nem tud ilyen gyorsan járni, majd odafeküdt mellém, keresztbe a fejem mellé, tényleg ő volt, legalábbis felismertem. Nem féltem vagy ilyesmi, csak furcsálltam, aztán hozzám ért és stresszes hatást éreztem azon a ponton, ahol megérintett, bizsergett, kellemetlen volt azon a ponton, ahol megfogott, majd "kelegettem" föl, nem volt ott semmi. Aztán háttal feküdtem, le sem hunytam a szemem, de megint lebénultam. Gondoltom lekúszok az ágyról, ha leesek felriadok. Szóval elkezdtem kúszni, de nem stimmelt valami. Szellem voltam. Kékes színem volt és kimásztam a testemből, le a földre. Nem volt igazi testem, hanem kékes, átlátszó színem volt és úgy mozogtam, és amihez hozzáértem, vagy levertem valamit, hallottam a hangját is, ahogy a földre esik, de a tárgy maga nem esett le, hanem annak a szintén kékes szellem alakja esett le. Aztán pislantottam és a helyemen voltam az ágyon. Hülye vagyok?

2016. jan. 14. 23:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, én ha nem is pont ugyan ezt, de ehhez nagyon hasonló élményeket éltem át.Volt, amikor éreztem lebénult állapotban, ahogy mögém bújik valaki az ágyban (bár ő nem ismerős személy volt) és éreztem ahogy hozzámér.

Többször is volt olyan élményem, hogy a béulásos állapotot követően halvány kék színű fényt láttam a tárgyak és élő lények körül, valamint a látóterem is kitágult, miden irányban láttam olyankor!(Tehát azt is láttam, ami épp mögöttem volt.Jellemző volt továbbá, hogy ebben az állapotban éreztem a kezemmel a tárgyakat, de nehezen bántam velük.Például nagy fejtörést okozott sokáig, hogy vajon miért nem ég ilyenkor a lámpa, ha felkapcsolom? Valamint az ajtó kinyitása is gondokat okozott.Nagyon nehéz volt.Ezek az állapotok a bénulástól számítva rövid ideig tartottak, mindíg teljesen valóságosnak tűntek, aztán hirtelen újra ott teremtem az ágyamban és sehogy sem értettem hogy kerültem oda vissza olyan hirtelen.

Rengeteg beszámolót olvastam, ami szinte szóról szóra megegyezik az enyémmel.Ha hallucináció, akkor mivel magyarázható ez a nagyfokú megegyezés?

Ha lenne időm írnék róla bővebben.Ha kíváncsi vagy szólj és alkalom a dtán részletezem.

2016. jan. 15. 20:13
 12/16 anonim ***** válasza:

#9-es te nagyon szerencsés ember!

UFO-k, mi?

Nekem miért nem bírnak UFO-k mászkálni AP-kor a szobámban a retkes pókok helyett(amiktől egyébként rettegek :/).

Ja és igen, haluináció. Az ,,Asztrál utazás'' dologhoz meg nem kívánok hozzászólni. Nem tudom mi igaz ebből meg mi nem, de én még nem tapasztaltam pedig(a tudatos álmodás gyakorlása óta) rengetegszer van alvásparalízisem.

Kérdésedre válaszolva: (szerintem)

Igen, alvásparalízis.

Nem, nem vagy hülye! :D

2016. jan. 15. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Bocsánat: *halucináció!
2016. jan. 15. 20:59
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.
2016. jan. 16. 03:04
 15/16 MolotovPunk ***** válasza:
Én többször átéltem már ezt a dolgot.Legutóbb 1 éve történt meg velem alvásparalízis.Párszor azt is el tudtam érni,hogy kijöttem a testemből,de már nem tudom pontosan hogyan. A testem viszont teljesen le volt bénulva. Szerintem elég sok köze lehet a halálhoz-halál közeli élményekhez ennek a dolognak. Valami,vagy valaki okozza ezt,de nem hinném,hogy jó szándékkal...
2016. jan. 19. 15:57
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 Igen, én is erre asszociáltam, de még nem győzött meg. Megpróbálom újra átélni.
2016. jan. 19. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!