Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már álomparalízisetek?...

Kakaos.pampuska kérdése:

Volt már álomparalízisetek? Milyen volt? Valaki átéli hasonlóan mint én? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nekem kiskorom óta gyakran van álomparalízisem. Ez idő alatt megtanultam "kezelni" is. Minden alkalommal hallucinálok közben. Olyan mintha felébrednék, de nem tudok megmozdulni. Mindig mintha valaki a hátam mögött vagy mellettem feküdne, ocsmány dolgokat beszél nekem és amikor hozzám ér az a valami mintha olyan "csikizős" kellemetlen érzés lenne. Úgy próbálok belőle felébredni, hogy valamelyik testrészemre koncentrálok és próbálom mozgatni.Átéli esetleg valaki így is az álomparalízist?

2015. jan. 25. 18:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

nekem még csak egyszer volt.k* szar volt.

láttam az alvó testem,de mozdítani nem tudtam.és láttam egy öreg nőt átmenni a szobám falán.ordítoztam magammal h keljek fel.mikor felkeltem azt hittem kiugrik a szívem a helyéről.

remélem többször nem lesz ilyen:((

neked milyen gyakran van?ugyanazt látod?

2015. jan. 25. 19:06
 2/17 A kérdező kommentje:

Régebben majdnem minden második nap.. Mostanság csak úgy hetente...

Mindig azt "érzékelem", hogy valaki van mellettem, de nem nagyon látom az arcát, csak max a kezét, mert nehezen tudom kinyitni a szemem.. Sokszor amikor úgy történik, hogy az oldalamon fekszem, akkor hátul mintha átölelne összeszorít és "undorító" dolgokat mond nekem .. Van amikor többen vannak... Volt, hogy az ágyam mellett állt egy alak.. De mindig beszélnek hozzám..

2015. jan. 25. 19:23
 3/17 anonim ***** válasza:
1-es, hű de jó! Ez már testen kívüli élmény volt és érzékeltél egy másik dimenziót.A "szellem nő" ott való, illetve valaha itt a fizikain is valós volt, míg élt.Ha ugyan tényleg földi eredetű volt, mert ott ám sok minden megfordul, de zömében olyasmit láthatsz ott, ami a fizikai "lenyomata".Az alvó testedet most már tudod, miért láttad.Szóval az nem álom volt :)
2015. jan. 25. 19:25
 4/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez nem fog téged megnyugtatni, de 99%, hogy veled is az történik ami az előzővel megesett, csak veled többször.Valaki rád kattant odaátról.Ám ha mégsem lenne igazam, amit kétlek, akkor csak oda hallucinálod, mert berögzült és már a paralizisedhez társul.

Nos, ilyenkor nincs szükség a fizikai szemedre a látáshoz.Ha nincs nyitva, akkor is látnod kellene minden irányban és tök sötétben is tökéletesen érzékelni a teret.Lehet, hogy gátol az erőlködés hogy megmozdulj, vagy a félelem(nem akarsz szembesülni azzal, ami ott van), vagy nincs hozzá elég energia a nem fizikai testedben ahhoz, hogy láss, de ez fejlődhet.

2015. jan. 25. 19:29
 5/17 anonim ***** válasza:
Szellemet láttál szellemruhában, amit a szellemplázában vásárolt szellembankóért.
2015. jan. 25. 19:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Ja és amúgy volt hasonló élményem szinte pont ilyen, ha érdekel, majd később...
2015. jan. 25. 19:30
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem is sokszor van paralízisem, régebben mikor még nem tudtam hogy mi is ez, akkor nagyon rossz volt. Sokszor hallucináltam én is, meg mindig zúgó/sípoló hangot hallok és zsibbad az egész testem. Volt olyan is paralízis közben hogy hirtelen átváltott egy jó érzésbe az egész, olyan érzésem volt mintha lebegnék és egyre közelednék a plafonhoz, egy másik alkalomnál is ugyanígy csak akkor mintha valami erő kihúzott volna az ágyból a szoba másik felébe éreztem magam. Érdekes dolgok ezek..
2015. jan. 25. 19:45
 8/17 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban volt jó párszor. Én árnyékszerű alakokat halluzam magam köré, soha nem beszéltek hozzám, soha nem értek hozzám, néha járkáltak vagy fölém hajoltak, illetve olyan érzésem volt mintha egy láthatatlan burok alatt lettem volna, mert semmilyen zaj nem jutott el hozzám. És ugyanúgy próbáltam felébredni mint ahogy Te. :) A siker egyik azonnali jele a mozdulaton kívül a hangok visszatérte volt. Meg persze hogy a képzelt alakok azonnal eltűntek.

Viszont ha még hetente előfordul, szerintem érdemes a háziorvosnak megemlíteni.

2015. jan. 25. 23:32
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket!

Nekem nem hogy hetente, de amikor jön az egész bénulósdi és sikerül belőle felébrednem, olyankor ahányszor próbalok visszaaludni annyiszor történik meg.. Akár 5x is... Sokszor éjszakákat nem aludtam miatta.

2015. jan. 26. 07:20
 10/17 anonim válasza:
0%
kamu -.-
2015. jan. 26. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!