Volt már álomparalízisetek? Milyen volt? Valaki átéli hasonlóan mint én? Többi lent.
nekem még csak egyszer volt.k* szar volt.
láttam az alvó testem,de mozdítani nem tudtam.és láttam egy öreg nőt átmenni a szobám falán.ordítoztam magammal h keljek fel.mikor felkeltem azt hittem kiugrik a szívem a helyéről.
remélem többször nem lesz ilyen:((
neked milyen gyakran van?ugyanazt látod?
Régebben majdnem minden második nap.. Mostanság csak úgy hetente...
Mindig azt "érzékelem", hogy valaki van mellettem, de nem nagyon látom az arcát, csak max a kezét, mert nehezen tudom kinyitni a szemem.. Sokszor amikor úgy történik, hogy az oldalamon fekszem, akkor hátul mintha átölelne összeszorít és "undorító" dolgokat mond nekem .. Van amikor többen vannak... Volt, hogy az ágyam mellett állt egy alak.. De mindig beszélnek hozzám..
Kérdező, ez nem fog téged megnyugtatni, de 99%, hogy veled is az történik ami az előzővel megesett, csak veled többször.Valaki rád kattant odaátról.Ám ha mégsem lenne igazam, amit kétlek, akkor csak oda hallucinálod, mert berögzült és már a paralizisedhez társul.
Nos, ilyenkor nincs szükség a fizikai szemedre a látáshoz.Ha nincs nyitva, akkor is látnod kellene minden irányban és tök sötétben is tökéletesen érzékelni a teret.Lehet, hogy gátol az erőlködés hogy megmozdulj, vagy a félelem(nem akarsz szembesülni azzal, ami ott van), vagy nincs hozzá elég energia a nem fizikai testedben ahhoz, hogy láss, de ez fejlődhet.
Gyerekkoromban volt jó párszor. Én árnyékszerű alakokat halluzam magam köré, soha nem beszéltek hozzám, soha nem értek hozzám, néha járkáltak vagy fölém hajoltak, illetve olyan érzésem volt mintha egy láthatatlan burok alatt lettem volna, mert semmilyen zaj nem jutott el hozzám. És ugyanúgy próbáltam felébredni mint ahogy Te. :) A siker egyik azonnali jele a mozdulaton kívül a hangok visszatérte volt. Meg persze hogy a képzelt alakok azonnal eltűntek.
Viszont ha még hetente előfordul, szerintem érdemes a háziorvosnak megemlíteni.
Köszi a kommenteket!
Nekem nem hogy hetente, de amikor jön az egész bénulósdi és sikerül belőle felébrednem, olyankor ahányszor próbalok visszaaludni annyiszor történik meg.. Akár 5x is... Sokszor éjszakákat nem aludtam miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!