Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Éreztétek már magatokat...

.Anonymus. kérdése:

Éreztétek már magatokat hasonlóan? Ha igen mit csináltatok, hogy elmúljon ez az érzés?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném megcsinálni az elektrokinézist,de smmi mást nem utálok anyira,mint koncentrállni.2x sikerült 15 percig koncetrállnom rá.Utána mindig "abbakellett" hagynom.
2011. aug. 10. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Elkell,hogy szomorítsalak. ahoz hogy koncentrálj Tolis, hogy gondolkodj. ezt a művészetet pedig több tíz év alatt lehet elsajátítanI!!! szerzetesek szokták elsajátítani mint mondottam több tíz év alatt.
2011. aug. 10. 20:57
 2/4 Killgun ***** válasza:
Nemtudom,hogy az előző kommentelő mi a f*szomról beszél,de én jártas vagyok az efféle dolgokban,és a koncentrációhoz nem kell semmi más,mint akarni koncentrálni...Persze nem árt pár koncentrációs gyakorlat,de ha nagyon meg akarod tanulni az elektrokinézist,akkor tudnod kéne koncentrálni."Róma sem egy nap alatt épül",és azt is lépcsőnként építették,és nem a tetőkkel kezdték...
2011. aug. 10. 22:33
 3/4 Killgun ***** válasza:
Am küldtem neked linket már az előző e-ailedre válaszul,ott mindent megtalálsz,éde kezd a kezdőknek szánt cikkekel,és gyakorlatokkal... :')
2011. aug. 10. 22:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az a baj,hogy tudok koncentrállni,csak utálaok.És ha jól tudom,az elektrokinézishez sok koncentrállció kell.
2011. aug. 11. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!