Van vmi féle rejtélye a 23-as és hasonlóan furcsán ismétlődő számoknak?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 23:51
1/3 anonim válasza:
komoly szinten tanulok matematikát és a válaszom: NEM
Az a film ha végignézted, rájössz, hogy elmebeteg volt a csávó.
2/3 A kérdező kommentje:
őőőőő nem pont a filmre gondoltam... igazábol lehet h véletlen, én nem tudom, nem állitok semmit se, de tényleg furcsa dolgok ezek, engem már vagy azthiszem miota az eszem tudom "üldöz" a 13-as szám, nem beképzelem! komolyan nagyon sűrűn látom látom azt a számot, de nem veszem fel, csak felfigyelek rá. és érdekelne a dolog kiváncsiságbol h van e vmi relytélye, vagy másokkal is van e igy? vgy iesmi :)
2011. márc. 5. 00:10
3/3 anonim válasza:
Engem meg a kék szín üldöz, félek hogy meg akar ölni! Most is gyik is kék, az egérpadom is kék, a nadrágom is kék úúristen, elkezdett szorítani a nadrágom ááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!