Ismétlődő, szokatlan álom állandó tragikus végőzéssel. Mit jelethet?
Nos, hogy is kezdjem...
Az elmúlt (kb) egy év során nagyjából 15-20 alkalommal álmodtam ezeket a szokatlan eseményeket. Volt amikor hetekig semmi, majd 2-3 alkalommal egymás után.
Az álom mindig a közvetlen körülöttem történő eseményekhez kötődik de mindig megsokszorozza a körülményeket. Például a télen voltunk egy kis telelési központban, álmomban a Mount Everest-et másztuk, vagy voltunk horgászni a Tiszán, álmomban búvárkodtunk a Görög tengerben...
Nos, ez mind szép és jó, csak ezek az álmok mind mind hordoznak egy közös dolgot. Az is furcsa, hogy annyira emlékszem rájuk mintha filmet néznék, vagy mintha tényleg átélném, és másnap visszagondolnák az eseményekre.
Az álomban mindig ott vannak a legjobb barátaim, és az álom elején egyikük (változó az hogy ki) bemutat egy nagyjából korombeli lánynak. Eleinte nagyon nem jövünk ki, sőt töbször komoly veszekedés alakul ki. Egy idő után hirtelen megkedveljük egymást és egymásba szeretünk. Az álom vége viszont mindig tragikusan ér véget, mert ezt a lányt baleset éri, és a karomban hunyja le szemét... És én az ég világon nem birok tenni semmit hogy megmentsem - ezután pedig felébredek.
Még egy furcsa tényező, hogy az álomra tényleg nagyon, de nagyon emlékszem mint ahogy említem fentebb, de a lány hangjára és az arcára nem. Egyszerűen nem tudom hogy ki ő... De mindig ugyanaz, mert a mozdulatai meg a viselkedése ugyanaz. Gondolom talán ugyanarról a személyről is lenne szó?
Mit jelenthet?
Előre is köszönöm minden kedves válaszolónak a rám szánt idejét,
Fiú, 22
olyan is lehet, hogy hőemelkedésed/lázad van, vagy meleged
ebben a két esetben nekem mindig rémálmaim vannak, felriadok és tudom, ki kell takaróznom, mert folyik rólam a víz és utána tök nyugodt az alvásom
az álom absz nem jelent semmit
én egyszer álmomban a volt oszttársammal jártam,(akit nem láttam 10éve) nagyon erős, impulzív érzések, felébredéskor is olyan hatással volt rám
és eltelt még 10 év hogy mégcsak nem is láttam
ebből az valószínűsíthető, hogy minden napodat ugyanúgy éled meg, ugyanúgy éled át
ezért minden álmod hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!