Ez az alvásparalízis?
Valószínű ez az oka. 2 kávé és félliter energia ital után nekem is nehezebben ment az alvás. Bár kicsit már beszédültem a koffeintől és olyan jól elvoltam, mint a befőtt.
Reggelente meg hiába van leengedve minden belesüt a pofámba a nap.
Inkább nagyon kimerült lehettél.
A lényeg, hogy nem paskolta meg a hasad a papa, nem nyalogatta a füled és nem erőszakolt meg.:)
Ma megálmodtam egy ismeretlen sötét árnyék lény álmát.
De az álmaiból azonnal rájöttem, hogy én vagyok.
A többit nem tudom leírni.
Hát nekem szokott lenni alvásparalízisem, de akkor nem történnek abszurd dolgok, hogy a hasamra akarnak csapni meg ilyenek. :D Fekszem az ágyamban, légzésem mint egy alvóé, de kitudom nyitni a szemem, körbe tudok tekinteni, a lábam tudom rázni, meg a légzésem tudom szabályozni ha akarom. Meg egy elnehezült érzés van rajtad amit nehéz leírni.
Ha megunom a légzésem kizökkentésével szoktam "visszatérni".
Pszihológiai (tudományos) értelemben az alvásparalízis hallucinációval jár. Érzésre kb. olyan, mintha a tudatod éber lenne, de a tested alszik, hiába próbálod megmozdítani a karod-lábad, nem fog menni.
Évekig küzdöttem hasonlóval, nagyon ijesztő-félelmetes volt. Akkor múlt el, amikor félelem nélkül sikerült odatennem magam az élmény elé, 'nah gyere, lássuk mi történik'.
Te még szerencsés vagy, hogy a nevelőapukádról haluzol, én földönkívüliekről hallucináltam :DDD
Valaki megmondaná hogy kell elő idézni?
Már nekem is volt.
Miért, te hogy szoktál?
Én csak háton szoktam.
Régebben feküdtem oldalasan, de keringési zavarokat nem szeretnék, ezért váltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!