Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez az alvásparalízis?

Ez az alvásparalízis?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel egy elég ilyesztő dolog történt velem, ami eddig még soha. Tesóm mellett alszok, és arra kelek, vagyis nem is tudom felébredtem e vagy aludtam. Mintha a szemem nyitva lett volna. Mi a földszinten alszunk és mintha a lépcsőn hallottam volna, hogy jön le nevelőapukám. Nemtudom ő volt e, csak gondolom. Na de nem ez a lényeg. És egy jobban hallottam a lépteit és egyre gyorsabban, de az istenért se tudtam megmozdulni. Mintha le lettem volna fagyva. És szinte már ott állt mellettem, és rá akart csapni a hasamra. Akkor riadtam fel. Vagy nem is tudom aludtam e abba az állapotba. Olyan zavaros volt az egész, de nagyon ijesztő. Nem ez az alvásparalízis? Lehet annak köze hozzá, hogy alvás előtt egy pár órával megittam egy energiaitalt?

2015. ápr. 2. 00:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
Lehet hason is aludni, és én nagyon félek, hogy egyszer ilyen alvás paralízisem lesz, mert ismerve magamat, szívrohamot kapnék, az tuti. Én mindig hason alszom, nekem úgy kényelmes, és mondjuk ez kicsit megnyugtat, hogy hason fekve kisebb az esély rá.
2015. júl. 27. 20:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Tavasszal nekem is volt,majdnem egy héten át mindennap.Szőrnyű volt!!Életemben nem féltem még így
2015. nov. 19. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!