Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez testen kívüli élmény volt...

Ez testen kívüli élmény volt vagy csak hallucináltam?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor van alvásparalízisben részem, de az utolsó kettő más volt mint szokott. Jött a szokásos fülzúgás meg hogy nem tudok megmozdulni meg ami ezzel jár, majd hirtelen átváltott egy jó érzésbe az egész, elmúlt a fülzúgás, olyan érzésem volt mintha lebegnék és egyre közelednék a plafonhoz. A másik alkalomnál is ugyanígy csak akkor mintha valami erő kihúzott volna az ágyból a szoba másik felébe. Ez mi lehetett??

2014. szept. 23. 19:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Egyszerűen csak tévérzetek a paralízis miatt.
2014. szept. 23. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Asztrálprojekció volt!
2014. szept. 24. 15:53
 3/13 A kérdező kommentje:
olvastam már asztrálprojekcioról, de én nem láttam magam, meg nem tudtam irányítani, mintha valami erő mozgatott volna.
2014. szept. 24. 16:14
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Asztrálpr... jól van akkor.... Ilyen dolog nem létezik, ez egy fszság. Az alvásparalízis NEM ezo kategória! Egy biológiai mechanizmus. Tudomány. A gyökérségeiteket hagyjátok máskorra.
2014. szept. 24. 17:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Tudom mi az alvásparalízis hidd el.Én egy szóval nem írtam hogy asztrál utazásról lenne szó (bár nem mondom h nem létezhet ilyen) Azért gondoltam hogy ezo kategóriába teszem fel a kérdésem, mert itt találkoztam hasonló jellegű kérdésekkel...
2014. szept. 24. 19:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Asztrálprojekciók között is van különbség, nem feltétlenül tudod irányítani a dolgokat, van amikor csak úgy jönnek. Elő tudod idézni tudatosan ezt az állapotot?

Aki pedig azt mondja, hogy ilyen nem létezik, nem kell vele foglalkozni, van aki azt mondja isten létezik van aki nem. Van aki azt mondja vannak földönkívüliek van aki azt, hogy nincsenek, stb.

A tudományos válaszolótól kérdezem, hogy akkor magyarázza már el tudományosan, hogy mit keresünk itt? Miért élünk? Mi a tér és mi az idő pl? Lövése sincs! Na erről csak ennyit!

2014. szept. 25. 10:05
 7/13 A kérdező kommentje:
Tudatosan még nem is próbáltam, két utolsó paralízisemnél csak úgy jött. Hogyan lehet ezt tudatosan előidézni??
2014. szept. 25. 10:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát gyakorolni kell, próbálkozni és ki kell tapasztalni! Nincs rá recept! Vagyis, ez nem olyan dolog, hogy elmondja valaki és egyből tudod. Próbálj ellazulni, ne akard görcsösen, csak lazán. Azt majd jön az, ha jönnie kell!
2014. szept. 25. 17:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Ja, hát az nem alvásparalízis, az nem jár lebegő, főleg oldalirányú mozgásérzettel. Az félálomban következik be, lehet jelenlétérzésed, hangokat hallhatsz, láthatsz még meglévő álomképeket.

Ez valami más. Levertség, szájszárazság nincs az ilyen lebegős érzések után, szemkivörösödés esetleg?

2014. szept. 25. 18:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem is figyeltem ezekre a tünetekre, szóval nemtudom..de mért?
2014. szept. 25. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!