Mi a különbség az asztrálprojekció és a testen kívüli élmény között?
Tudatos álom - tudod hogy álmodol így irányítani tudod azt, de nincs teljes kontroll mert felébredhetsz vagy átcsúszhat sima álomba. Álomvilágban játszódik.
Testen kívüli élmény - A fizikai világban tartózkodik az árnyéktested és tudatosan utazgathatsz a világban.
Asztrálprojekció - az asztrál dimenzióban történik szintén teljes kontrollod van felette, itt lehetséges egy kitalált világba való projekció is.
Az asztrálprojekcióbol lehet magasabb dimenziókba projektálni, mentális budhikus stb síkokra.
. asztrálprojekció: az ember saját akaratából kilép a testéből, és különböző "utazásokat" tesz erre-arra! Tkp. "kivetíti" önmagát. A közhiedelemmel ellentétben csak a legkiválóbb buddhista vagy hindu remeték és tanítók (mesterek) képesek rá! Te nem! De roppant hosszú tibeti vagy indiai kiképzés után akár még te is megtanulhatod! A "mesterek", akik ezt "tanítják" (persze pénzért), még sohasem végezték el, és fogalmuk sincsen, hogy hogyan kell!
. Testen kívüli élmény. Bárkivel előfordulhat álmában vagy módosult tudatállapotban! Alvás közben általában az alvásparalízis jelenségével együtt lép fel, de nem ugyanaz a kettő! Végeredményben az asztrális projekció is ennek számít!
. Tudatos álmodás. Semmi köze a kettőhöz. Bizonyos gyakorlottság kell hozzá. Egyesek arra szeretnének használni, hogy megálmodják segítségével a jövőt! Botor próbálkozás! A tudatos álmodás segítségével a kusza dolgok rendeződhetnek, bizonyos összefüggésekre "fény derülhet" alvás közben. Agykontrollal könnyebben elsajátítható, de erre is kevesen képesek!
Aha köszi mindenkinek
Tehát testen kívüli élményben a fizikai világban oda mehetek ahova akarok? És ilyenkor láthatatlan vagyok? Vagy ezt hogy kell elképzelni? Csak gondolok egy helyre és ott vagyok?
Igen, láthatatlan vagy. Igen gondolsz rá és ott vagy, de vigyázni kell mert könnyen át lehet siklani az asztrális dimenzióba. Még nem sikerült nekem, de sokat olvastam a témában. Szerintem pedig sok embernek sikerülhet és sikerült is, és nem minden csak a pénzről szól.
Ha érdekel a téma Robert Bruce - értekezés az asztrálprojekcióról 2 című könyvét olvasd el ott a fenti kérdésre is pontos választ kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!