Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a különbség a Google...

Mi a különbség a Google Drive, a Dropbox és az iCloud között?

Figyelt kérdés

2012. jún. 19. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Más cég gyártja, lehet hogy a tárhely méretében is lehetnek különbségek Google Drive talán 5 GB, Dropbox 2, iCloud is talán 5, de nézd meg, a céljuk meg a használatuk hasonló, dönts szimpátia szerint :)
2012. okt. 25. 00:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Az iCloud az Apple only, bővíthető, de csak pénzért. Együttműködik az összes apple eszközzel. Egyedüli képessége, hogy szinkronizálni tudod azonnal az adataiadat az összes eszközzel. Ennek van hátránya is ha törölsz valamit a másik eszközről is törlődik.

Én nem használom. Egyszer próbáltam, de nem tetszett.

A többinél a tárhely mérete, bővíthetősége más.

Nem épül be olyan szinten a rendszerbe, mint az iCloud.

A drive nem bővíthető. Beépül ugye a droidba, viszont nincs olyan szintű szinkronizálás, mint az iCloudnál.

Van egy rakás más is.

Sugarsync 6.5GB tárhely alapból. Jól szinkronizálható mobillal és géppel is. INGYEN bővíthető nincs felső korlátja.

[link]

cx.com 10GB tárhely alapból. INGYEN bővíthető. A felső korlátja nem tudom, hogy mennyi. Szintén beépül a rendszerbe.

[link]

box.com Ha Sony vagy LG telefonod van akkor 50GB tárhelyet kapsz azonnal.

Jól használható beépül a rendszerbe.

dropbox Elég kevés tárhelyet ad és INGYEN csak 16GB-ig bővíthető. Viszont a Samsung droidokhoz alapból adnak 25 vagy 50GB tárhelyet ingyen 2 évig. A droidba alapból be van építve és ezt támogatja a legtöbb program.

[link]

Én ezeket használom.

2012. okt. 25. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!