Tudatos álom = Asztrális projekció = Az agy szüleménye?
Nagyon szívesen! :-)
Még akkor két zárógondolatot hozzáfűznék.
Ha elkezdesz gyakorolni, akkor jobb, ha már most felkészülsz, hogy ehhez nagy türelem és kitartás fog kelleni...csak szólok :-)
Nem azt mondom, hogy mindenkinél, van akinek gyorsan működik, de van akinek meg kell érte dolgoznia.
Szóval maga a kilépés is idő, mire azt az ember be tudja gyakorolni.
Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogyha már egy hónapot gyakoroltál vagy akár kettőt is és még nincsenek megfelelő eredmények - pontosabban olyanok, amiket te annak gondolsz -, attól még nem kell elkeseredni, teljesen normális.
Gyakorláskor a fizikai idegrendszerben, stb is történnek változások, hogy felkészítsék a testet a projekcióra...ehhez idő kell.
Olyan, mint a fizikai edzés. Fel akarsz emelni 50kg-t, de elkezdeni csak 10kg-val kezded és fokozatosan növeled a súlyt...
Szóval ha mindent jól csinálsz és nincs sikerélmény, akkor vedd lazán, hidd el a tested az dolgozik.
Második pedig: magyar nyelven én jó anyagot nem igen találtam ezzel a témával kapcsolatban. Úgyhogy reméljük jól tudsz angolul :-)
Vannak teljesen hülyeségek, vannak "regények", amely könyvek inkább csak mesélnek, mint hogy azon lennének, hogy TE szerezz tapasztalatot és gyakorlati útmutatást adnának.
És vannak olyan könyvek, amikben túl sok a misztikum, aminek semmi köze az egészhez.
Ha olyat látsz, hogy ezt meg azt a szimbólumot rajzolgasd, meg ilyen olyan beavatottnak kell legyél, hogy menjen az asztrál projekció, meg ilyen baromságok, akkor nyugodtan dobjad is a könyvet...hacsak nem az ő útjukat akarod követni, mert persze azt is megteheted.
Két nagyon jó, hasznos, tele gyakorlati tanácsokkal könyvet tudok ajánlani:
1. William Buhlman - Adventures Beyond The Body
2. Robert Bruce - Astral Dynamics
Az első könyv, Buhlman-é talán kicsit mesélősebb, de nagyon jó, meg van fennt csomó interjú vele a youtube-on, ilyen rádióinterjúk, skype-osak, nyugodtan hallgasd meg őket, már akkor is sok mindent meg tudsz majd az egészről.
Van honlapja is az ürgének:
Itt van fent egy csomó ingyenes anyag, technikák, stb...nyilván nem olyan jól felépített, mint a könyv, de sok infót meg lehet tudni onnan is.
A másik könyv pedig...Robert Bruce-nak nem minden munkásságával értek egyet, viszont ez a testkilépős könyve nagyon NAgyon jÓÓ!! Tényleg, rengeteg gyakorlati technikával, általános hibákkal, azok megoldásaival, stb stb...az egyik legjobb könyv.
A két könyvből pedig már bőven szedsz össze annyi infót, hogy magad is tudsz gyakorolni...
/természetesen nem hivatalosan letölthetőek a könyvek a netről :-)/
Innen is látszik, hogy mire jó az angol nyelvtudás :-)
És legutolsó gondolatnak pedig egy jó tanács: ha csinálod és lesznek tapasztalatok, akkor..hmm...hogy is mondjam :-) Nem feltétlenül kell ezeket megosztani a haverokkal, szülőkkel, ismerősökkel :-)
Nem fogják megérteni...ők nem tapasztalják, ergo azt fogják neked mondani, hogy csak hallucinálsz, pocsékolod idődet, megőrültél, stb stb...próbálnak majd visszahúzni, mert nem értik mit csinálsz.
Amíg "kezdő" vagy és nincs elég tapasztalatod, addig sikerülhet is nekik, hogy elbizonytalanodj. Ha már kellő tapasztalatod lesz, akkor már mind1, senki nem fog tudni elbizonytalanítani. Utána akár már beszélhetsz is az élményeidről...
És nem is lesz rajtad semmi furcsa, amit észre lehetne venni. Max az, hogy már könnyedebben és boldogabban éled az életed...
Napközben a fizikai életben tevékenykedsz, haladsz a céljaid felé, este pedig amikor ők "alszanak", te nem "alszol", csak a tested és más dimenziókban tevékenykedsz...ilyen egyszerű az egész...
Jó gyakorlást kívánok akkor és szép napot! :-)
Köszi. Egy bizonyos Richard Webster könyvéből követtem az utasításokat(Semmi misztikumos cucc, inkább arra tanít, hogy hogy tudj kellően ellazulni, amire nekem szükségem is volt, mert nehezen tudtam mindig is nyugtatni magam.).
Talán csak képzelődtem, de mikor majdnem elaludtam(kb. akkor történt amikor a WILD techinával elért tudatos álom szokott) nem álomba kerültem inkább olyan alvásparalízishez hasonló nyomást éreztem a mellkasomban ami kezdett úgy felfelé húzni..Eléggé megijedtem és és hirtelen megszűnt az egész..Nem tudom mi volt ez..
Na akkor a lényeg, már meg is van...ennyi, csak csinálni kell tovább és tovább és tovább.
Megijedtél?! Nem gáz...van hogy én még most is megijedek :-)
Először a paralízistől ijedsz meg, aztán attól, hogy kiléptél a testedből, aztán attól, ha valakit meglátsz testen kívül, stb stb...
Csak fogadd el normálisnak, hogy elég sokszor meg fogsz ijedni, mire be tudsz lazulni "agyilag".
Persze, hogy azért maradt abba.
Csak csináld tovább és tovább...
És azon se akadj fent, hogy egy jó darabig nem fogod tudni eldönteni, hogy ez valóság volt-e vagy csak képzelődtél vagy akármi.
Ez is teljesen normális...csak csináld tovább és tovább, jönnek a tapasztalatok majd és tisztul a kép...
Hajrá! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!